Zakelijke VoIP telefonie - Maximale service en functies

VoIP telefonie wordt steeds populairder, zeker in het bedrijfsleven. Mensen stellen zich de vraag: “Wat is IP telefonie en wat betekent het voor mij?” Deze tweeledige vraag beantwoorden wij hieronder. Daarnaast geven wij invulling in waarom bellen met VoIP beter en voordeliger is dan normale telefonie.

Wat is IP telefonie

IP telefonie (ook wel VoIP) is bellen via het internet. Spraak wordt via het internet verstuurd en ontvangen. Je kunt met deze digitale manier van telefoneren gewoon naar alle vaste en mobiele nummers bellen. De informatie wordt in een datacentrale verwerkt en doorgestuurd.

Waarom zakelijke telefonie zo aantrekkelijk is voor bedrijven, is doordat er voor elk gebruik wel een aanbieder is. Zowel grote als kleine bedrijven maken gebruik van bellen via het internet. Daarnaast liggen de prijzen van IP telefonie lager dan traditionele landlijnen.

Mogelijkheden van VoIP telefonie
klik-en-sleep-belplan (1)

De ontwikkelingen van IP telefonie

De voortgang in de digitale wereld heeft de ontwikkelingen van IP telefonie sterk beïnvloed. Er kan tegenwoordig meer data worden verstuurd in een kortere tijd dan voorheen. Krachtiger datacentrales en betere internetkabels in combinatie met verbeterde techniek in chips en computers hebben ertoe geleid dat de kwaliteit van IP telefonie nu stukken beter is dan normale telefonie.

Met de verouderde analoge telefoonlijnen kan je slechts één gesprek per lijn voeren. Dit werd verbeterd met de komst van ISDN. Verschillende telefonieabonnementen zorgden voor de mogelijkheid om meer gesprekken tegelijkertijd te kunnen voeren. Zo kun je met een ISND-2 twee gelijktijdige gesprekken voeren. Toch is dit achterhaald wanneer je het met de mogelijkheden van VoIP ofwel IP telefonie vergelijkt. Hiermee is de kwaliteit beter en je hebt geen restricties op het aantal gelijktijdige telefoongesprekken.

De voordelen van IP telefonie

Er zijn veel voordelen van IP telefonie ten opzichte van normaal bellen. Op zowel het starttarief als de kosten per minuut kan worden bespaart bij VoIP. Uit metingen is gebleken dat de prijzen al ruim 40% lager liggen bij IP telefonie. Voor bedrijven met hoge belkosten is er een belbundel waarmee je vrij en goedkoop tegen een vast tarief kan bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Ook voor het buitenland liggen de prijzen gemiddeld lager bij IP telefonie. Dit komt door het selecteren van specifieke aanbieders.

De functionaliteiten zijn talrijk bij VoIP. Voor mensen die liever telefoneren via hun mobiele telefoon is er de optie voor een softphone. Dit biedt uitkomst voor iemand die geen vaste werkplek heeft, maar wel zaken wilt doen. Met een app op je mobiel kan je hiermee gebruik maken van Voice over IP telefonie.
 
 

Zakelijke IP telefonie

Zakelijke IP telefonie

Zakelijke IP telefonie is in trek bij bedrijven, mede door de functies en flexibiliteit. VOIPZeker heeft toestellen voor iedere situatie: van standaard modellen tot uitgebreide receptietoestellen en headsets. Ook thuiswerkers kunnen gerust gebruikmaken van zakelijke IP telefonie. Overal waar je het toestel mee naartoe neemt en toegang hebt tot internet heb je de gelegenheid voor bellen met VoIP.

Enkele belangrijke functies voor het bedrijfsleven zijn Fax to e-mail, maar ook nummerherkenning, voicemail en wachtrijen. Keuzemenu’s zijn niet meer weg te denken, omdat ze ervoor zorgen dat bellers gericht bij een medewerker aankomen. Bespreek wat zakelijke IP telefonie voor jou kan betekenen en spreek een expert via 088-066 0550.
Mogelijkheden VoIP telefonie

Ervaar het gemak en kracht van VoIP telefonie

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexibel

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Zorgeloos bellen

Met onze abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bekijk onze abonnementen voor meer informatie.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Plug & Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en meteen bellen. Installatie wordt direct online voor je geregeld.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen