Robin Intercom ProLine SIP, 4 toetsen C03067+C03001 Opbouw

 1.098,50

Robin ProLine SIP C03067 + C03001 Opbouw Intercom 

Robin ProLine SIP C03067 intercom
Robin ProLine SIP C03067 is een moderne IP intercom met 4 piezo druktoetsen. De piezo-toetsen hebben achtergrondverlichting achter het label zodat de intercom ook in het donker goed zichtbaar is. De intensiteit van de achtergrondverlichting is in te stellen via de web-interface. De druktoetsen kunnen een unieke (naam) gravure krijgen, die kunnen worden gespecificeerd bij het bestellen van de intercom. Gegraveerde labels kunnen ook later worden besteld, indien nodig.
De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een lichtgekleurde afwerking aan de voorkant. Simpel bediening : druk op de knop met het belsymbool, de intercom brengt een bel signaal uit en maakt een verbinding met de geconfigureerde telefoon of eenheid.
Dankzij het SIP-protocol zijn de Robin intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen of switchborden op basis van VoIP. Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA. Robin ProLine SIP C03067 ondersteund “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 082.3af)

Behuizing

Robin ProLine SIP C03001 Opbouwbak
Geschikt voor Robin intercoms uit ProLine serie, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Afmetingen zijn 115 (B) x 45 (D) x 261 (H) mm. Het toestel wordt standaard geleverd als inbouwmodel, voor montage in beton of metselwerkmuren kan de Robin Flushmount-box (type C01112) worden gebruikt.

Pushbuttons 

De piezotoetsen hebben achtergrondverlichting achter het label, intensiteit van de achtergrondverlichting kan via de webinterface ingesteld worden. Elke drukknop kan een unieke (naam) gravure krijgen, die kan worden gespecificeerd bij het bestellen van de intercom-eenheid. Gegraveerde labels kunnen ook later worden besteld, indien nodig.

SIP-protocol

Dankzij het SIP-protocol zijn de intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen of switchborden op basis van VoIP. De Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA.

Web-based configuratie

Configuratie, zoals het instellen van telefoonnummers, wordt uitgevoerd via een praktische webinterface. Achter iedere toets kunnen 3 telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden die na elkaar worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer bezet is of niet wordt beantwoord.

Bediening van deuren, barrières en poorten

Meteen geïntegreerd deurcontact kun je eenvoudig en veilig toegang tot bezoekers toegankelijk maken. De deur wordt geopend met behulp van een instelbare drukknop combinatie. Indien nodig kunnen meer complexe of meervoudige schakelingen worden geïmplementeerd met een afzonderlijk beschikbare IP Quad web relay unit (type C01037) die vier relais heeft en kan overal in het netwerk geplaatst worden.