Robin Intercom ProLine SIP, 1 toets C03065+C03001 Opbouw

 1.021,80  1.021,80

Robin ProLine SIP C03065 + C03001 Opbouw Intercom

Robin ProLine SIP C03065 intercom
Een moderne intercom die gebruik maakt van IP-technologie met 1 piezo druktoets. De piezo-toets heeft achtergrondverlichting achter het label zodat de intercom ook in het donker goed te zien is. De drukknop kan een unieke (naam) gravure krijgen, die kan worden gespecificeerd bij het bestellen van de intercom-eenheid. Gegraveerde labels kunnen ook later worden besteld, indien nodig.
De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een lichtgekleurde afwerking aan de voorkant. Bediening is simpel: druk op de knop met het belsymbool, de intercom brengt een bel signaal uit en maakt een verbinding met de geconfigureerde telefoon of eenheid. Dankzij het SIP-protocol zijn de Robin intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen of switchborden op basis van VoIP. Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA. Robin C03065 ondersteund “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 082.3af)

Robin ProLine SIP – C03001 Opbouwbak

Opbouwbak is geschikt voor Robin intercoms uit ProLine serie, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Afmetingen zijn 115 (B) x 45 (D) x 261 (H) mm. Het toestel wordt standaard geleverd als inbouwmodel, voor montage in beton of metselwerkmuren kan de Robin Flushmount-box (type C01112) worden gebruikt.

SIP-protocol

Dankzij het SIP protocol zijn de intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen of switchborden op basis van VoIP. De Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA.

Web-based configuratie

Configuratie, zoals het instellen van telefoonnummers, wordt uitgevoerd via een praktische webinterface. Achter iedere toets kunnen 3 telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden die na elkaar worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer bezet is of niet wordt beantwoord.

 

Specificaties

Specs
* Eigen SIP protocol stack
* Omgevingsgeluid (VOX) detectie
* Configuratie via de webinterface (meer informatie in de handleiding).
* Getest in combinatie met een groot aantal (Hosted) IP-PBX / UC-platforms.
* Geïntegreerd relais, normaal geopend, max. 48V / 60W. Optioneel beschikbaar: IP-Quad-Webrelay.
* Power over Ethernet (PoE IEEE 802.3af).
* Geanodiseerd aluminium (3 mm) met een geborstelde afwerking.
* 110 mm (W) x 257 mm (H) x 45 mm (D)

Gerelateerde producten
* C01112 Inbouw box
* C03001 Opbouw box
* C01037 IP-Quad Webrelais (PoE)
* 8061994 Power-over-ethernet adapter