Robin ProLine SIP Compact Silver C04050+C04001 Opbouw

 1.215,50

Robin ProLine SIP Compact Silver C04050 + C04001 Opbouwbak 

Een modern video intercom die gebruik maakt van slimme IP technologie. De bediening is eenvoudig: bel aan door op de toets met het belsymbool te drukken, de intercom laat een belsignaal horen en maakt verbinding met het ingestelde telefoontoestel of unit.
De ProLine SIP Compact Silver communiceert via het SIP protocol waardoor hij aan een grote verscheidenheid aan centrales en telefoonsystemen te koppelen is. Met een geïntegreerde wide angle 130 graden, 5 Megapixel camera ben jij verzekerd van een scherp en helder beeld, ook bij beperkte zichtcondities. De grafeerbare toetsen zijn voorzien van achtergrondverlichting zodat de intercom in het donker ook goed zichtbaar is.

Camera

De ProLine SIP Compact beschikt over een 5 megapixel camera welke H264/RTSP video output levert op HD (720p) resolutie. De cameralens is een Wide angle lens met een 130 graden zichthoek voor maximaal zicht op de omgeving. De camera wordt beschermd door een dome van gehard optisch glas met fotochromatische eigenschappen en is vandalisme bestendig.

SIP Protocol

Dankzij het universele Session Initiation Protocol (SIP) zijn de intercoms geschikt voor koppeling aan telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakings en telefooncentrales op basis van VoIP. De Robin SIP Intercoms beschikken over een eigen SIP protocol stack en geen interne ATA.

Behuizing & C04001  ProLine SIP Compact Opbouwbak

De behuizing is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met een licht geborstelde afwerking aan de voorzijde. Afmetingen ProLine SIP Compact (Silver) C04001 94,5 mm (w) x 150,5 mm (h) x 44,5 mm (d)

Toets

De piëzotoets is voorzien van achtergrondverlichting geplaatst achter het label. Iedere toets kan van een unieke (naam) gravering voorzien worden welke bij de bestelling van de intercom unit gespecificeerd kan worden. Eventuele nabestelling van gegraveerde labels is ook mogelijk.

Voeding

De Robin SIP Videosystemen worden gevoed via Power over Ethernet (PoE, IEEE 802.3af). Hierdoor is er geen aparte voeding nodig. Slechts één IP verbinding met het interne netwerk is voldoende.

Webbased configuratie

Configuratie zoals het instellen van de te kiezen telefoonnummers vindt plaats via een praktische web interface. Achter iedere toets kunnen 3 telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden die na elkaar worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer bezet is of niet wordt beantwoord.

Bediening van deuren, slagbomen en gates

Met een geïntegreerd deur contact kun je eenvoudig en veilig op afstand de bezoekende personen toegang verlenen. Het openen vindt plaats via een instelbare toetsencombinatie. Eventueel kunnen complexere of meerdere schakelingen worden uitgevoerd met een separaat leverbare IP-Quad-Webrelay unit (type C01037) welke over vier relais beschikt en overal in het netwerk te plaatsen is.