Robin SmartView SIP Inbouw C02050

 1.101,10

Robin SmartView SIP C02050

Toegangscontrole met beeld en geluid; zie wie bij de deur staat – dat is wat de SmartView SIP sinds onze lancering in 2011 heeft gedaan bij onze klanten. De SmartView SIP is ons videoport intercom met geïntegreerde 5 megapixel IP camera. De 130 graden groothoeklens zorgt voor een brede kijkhoek, waardoor het de ideale oplossing is voor toegangscontrole.

Camera

De Robin Compact SV SIP heeft een 5 megapixel camera die H264 / RTSP video-uitvoer biedt in HD (720p) resolutie. De camera lens is een groothoeklens met een 130 graden kijkhoek voor een maximale weergave van het omliggende gebied.
De camera is beschermd door een gehard optisch glas met fotochromatische eigenschappen en is vandaalbestendig.

SIP-protocol

Dankzij het SIP-protocol zijn de intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen en schakelborden op basis van VoIP. De Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA.

Behuizing

De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een lichtgekleurde afwerking aan de voorkant. Het toestel wordt standaard geleverd als inbouwmodel voor montage in beton- of metselwerkmuren Robin Flushmount-box (type C01110). Kan optioneel worden geleverd met een opbouwbehuizing Robin Surface Mount Box (type C01100).

Voeding

De Robin SIP videosystemen worden aangedreven via “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 082.3af). Dit voorkomt de noodzaak van een aparte voeding. Een IP-verbinding met het interne netwerk is voldoende.

Web-based configuratie

Configuratie – zoals het instellen van telefoonnummers wordt uitgevoerd via een praktische webinterface. Voor elke drukknop kunnen drie telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden, die in volgorde worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer is niet aangesloten of beantwoord.

Picture To E-mail

Vanuit de software versie 3.5.0 ondersteunen de Robin SV SIP intercoms de functie Picture To Email. Deze functie e-mail een foto van de bezoeker aan elk geconfigureerd e-mailadres.