Robin ProLine SIP 5 MP IP camera (WideAngle) C03052

 1.179,10

Robin ProLine SIP, 5 MP IP camera met 2 piëzo toetsen

Robin Proline SV SIP C03052 inbouw video intercom met 2 piëzo druktoetsen – druk op de knop met het belsymbool de intercom brengt een bel signaal uit en maakt een verbinding met de geconfigureerde telefoon of eenheid. Ideaal voor gebruik in complexen met meerdere huurders. De Proline SV SIP communiceert via het SIP protocol, waarmee het kan worden aangesloten op een groot aantal PABX en telefoonsystemen. Met een geïntegreerde groothoek 130 graden 5 megapixel camera ben je verzekerd van een scherp en helder beeld, zelfs bij slechte visuele omstandigheden. De pushbuttons en toetsenblok zijn verlicht zodat de intercom ook gemakkelijk in het donker kan worden gezien.

Camera

De Robin Proline SV SIP heeft een 5 megapixel camera 640 × 480 (SIP) of HD-video (720p) met H264 / RTSP.
Camera lens met een 130 graden kijkhoek voor een maximale weergave van de omgeving, beschermd door een koepel gemaakt van gehard optisch glas met fotochromatische eigenschappen en is vandaalbestendig.

SIP-protocol

Dankzij het SIP-protocol zijn de intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals monitoring systemen en switchboards op basis van VoIP.
De Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA.

Behuizing

De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een lichtgekleurde afwerking aan de voorkant. Het toestel wordt standaard geleverd als inbouwmodel, maar kan optioneel worden geleverd met een opbouwbehuizing (type C03001). 
Voor montage in beton of metselwerkmuren kan de Robin Flushmount box (type C01112) worden gebruikt.

Pushbuttons

De piëzo pushbuttons hebben achtergrondverlichting achter het label. De intensiteit van de achtergrondverlichting kan via de webinterface ingesteld worden. Gegraveerde labels kunnen ook later worden besteld, indien nodig.

Voeding

De Robin SIP videosystemen worden aangedreven via “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 082.3af) dit voorkomt de noodzaak van een aparte voeding. Een IP-verbinding met het interne netwerk is voldoende.

Web-based configuratie

Configuratie, zoals het instellen van telefoonnummers, wordt uitgevoerd via een praktische webinterface. Voor elke drukknop kunnen drie telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden, die in volgorde worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer is niet aangesloten of niet beantwoord.

Picture To E-mail

Vanuit de software versie 3.5.0 ondersteunen de Robin SV SIP intercoms de functie Picture To Email. Deze functie e-mail een foto van de bezoeker aan elk geconfigureerd e-mailadres.