Search

Wat is Click to Call van VOIPZeker?

Click to Call met VOIPex is een revolutionaire oplossing waarin je vanuit je browser direct een telefoonnummer kunt bellen. Daarnaast beschikt je over de mogelijkheid om een actueel en persoonlijk adresboek aan te maken.
Wat kun je zoal doen met Click to Call met VOIPex:

Alle nummers kun je direct opslaan in VOIPex en deze aanvullen met alle benodigde informatie zoals e-mails, bedrijfsnamen en contactpersonen. Op deze manier beschik je altijd over actuele informatie en kun je altijd snelcontactpersonen en telefoonnummers terugvinden en direct bellen.

Click to Call met VOIPex biedt ook nog een andere toevoeging. Je kunt met VOIPex namelijk ook nummers toevoegen aan een zogeheten favorietenlijst. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk extra informatie opnemen over een specifieke contactpersoon, een website, inloggegevens en nog veel meer informatie. 

Om een Click to Call integratie te gebruiken dien je over een VOIPZeker account te beschikken. Deze functie is een onderdeel van de online telefooncentrale van VOIPZeker. Vraag advies of een vrijblijvende offerte aan via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. 

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.