Search

Vast op mobiel

Elke ondernemer weet dat het moeilijk is om het vertrouwen te winnen van de klantenkring en een goede reputatie op te bouwen. Ook het vaste nummer is een onmisbaar onderdeel van een merk en organisatie. Klanten maken er kennis mee en het is een aanvulling op het bedrijf. Bij VOIPZeker kun je jouw zakelijke vaste nummer gebruiken voor je mobiel. Je kunt dus met je vaste nummer gebeld worden en bellen vanaf je mobiel.

Wat heb ik nodig voor vast op mobiel?

Via de app ontvang je oproepen van je vaste nummer op mobiel en bepaal jij zelf met welke hoofdnummer jij uitbelt. Je kunt meerdere vaste nummers programmeren in de applicatie. Het grote voordeel is dat je dus altijd uitbelt met het vaste telefoonnummer als nummerweergave. Omdat de app een intern nummer krijgt ben je direct bereikbaar op jouw snelkiesnummer en kost het bellen naar de mobiele niets. Het is immers een intern gesprek.Al je zakelijke gesprekken waar dan ook ter wereld. Het is net alsof je jouw kantoor in je broekzak draagt. Nu vraag je je misschien af: ‘Wat heb ik hiervoor nodig?’  Lees dan snel verder.

 

App voor mobiel

 
Je hebt een VoIP account voor mobiel nodig. Daarnaast heb je een SIP client – App nodig voor op je Smartphone. Er zijn verschillende app’s beschikbaar in de verschillende app stores, denk hierbij aan Bria, Zoiper, Acrobits etc.
 

De Unite Phone app (ontwikkelaar VOIPZeker) is een gebruiksvriendelijke, Cloud gebaseerde zakelijke VoIP telefonie oplossing met ingebouwde functies voor geoptimaliseerde zakelijke gesprekken.

Houd wel rekening met verschillen in geluidskwaliteit en gebruik. Veel app’s bieden de mogelijkheid om een andere codec aan te schaffen en dit is ook door ons geadviseerd. Ook heeft het bellen met een app invloed op je databundel. Zorg dat je genoeg MB’s op je mobiele abbonement hebt en zorg dat je altijd gebruik maakt van wifi daar waar het beschikbaar is.

Stel VoIP telefonie binnen enkele seconden in en start vandaag nog een zakelijk gesprek, waar dan ook ter wereld. Het is net alsof je jouw kantoor in je broekzak draagt.

 

 

Vamo simkaart voor mobiel

 
De afkorting VAMO staat voor Vast over mobiel. Dit betekent dat het telefoonverkeer dat normaal gesproken via de vaste lijn binnenkomt, is omgeleid naar een mobiel platform.
 
Door gebruik te maken van onze mobiele VoIP oplossing wordt je simkaart volledig opgenomen in je online telefooncentrale. Dit betekent dat je met je simkaart onderling gratis met elkaar belt. Gesprekken die op het vaste bedrijfsnummer binnenkomen worden direct op je mobiel ontvangen, zonder gebruik van apps.

 

 
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.