Search

Moet ik mijn telefoons apart van stroom voorzien?

Het is niet noodzakelijk om je telefoons apart van stroom te voorzien. Er zijn toestellen die PoE (Power over Ethernet) ondersteunen. Dit betekent dat het toestel zijn voeding uit het netwerk haalt en niet aangesloten hoeft te worden op een stopcontact. Het interne netwerk moet hier uiteraard wel geschikt voor zijn.

Wat zijn manieren om je telefoons niet apart van stroom te voorzien?

Een andere manier om je telefoons niet apart van stroom te hoeven voorzien is door gebruik te maken van draadloze toestellen, zogeheten DECT toestellen. Uiteraard sluit je wel het oplaadstation aan op je stopcontact, maar werkt je telefoon draadloos.
Een andere manier is door gebruik te maken van een softphone client applicatie op je mobiele telefoon. Je kunt met een softphone client bellen en gebeld worden op je zakelijke nummer, die je ontvangt op je mobiele telefoon. Zoals je gewend bent laad je je telefoon in alle rust op wanneer je batterij bijna op is.
 
Een laatste manier om je telefoons niet apart  van stroom te voorzien is door gebruik te maken van onze unieke VOIPZeker mobiele VoIP simkaart. Hierbij gebruik je zowel je zakelijke telefoonnummer als je mobiele nummer op 1 simkaart en kun je bellen en gebeld worden zonder gebruik te hoeven maken van een applicatie (softphone client).

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen van VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.