Search

Kan ik mijn huidige toestellen gebruiken?

VOIPZeker werkt met IP standaarden. In principe zijn alle IP toestellen geschikt voor VoIP van VOIPZeker. Controleer of je huidige toestellen IP standaard gebruiken. Kom je er niet uit? Neem contact op en krijg gratis advies of je je huidige toestellen (telefoons) kunt gebruiken voor VoIP telefonie, of dat je nieuwe toestellen dient aan te schaffen.

Aanvullende informatie over IP toestellen voor gebruik van VoIP telefonie.

Om de werking te garanderen leveren wij van VOIPZeker certified toestellen. Dit zijn toestellen die uitgebreid zijn getest en waarvan de werking ook daadwerkelijk gegarandeerd kan worden. Deze toestellen worden door VOIPZeker voor geconfigureerd en je kunt deze plug and play gebruiken. VOIPZeker kan geen ondersteuning bieden voor toestellen die niet vooraf zijn aangemeld bij ons.

Er circuleren zogenaamde grijze import toestellen. Dit zijn toestellen die buiten de Nederlandse importeur vanuit het buitenland zijn ingevoerd. Vaak hebben deze toestellen wel een scherpere prijs maar krijgen ze geen Nederlandse update of garantie.

VOIPZeker heeft een breed assortiment aan toestellen: vaste telefoons, DECT telefoons, headsets en conferentie toestellen. Bekijk hier voor het actuele assortiment.

Staat jouw toestel er niet bij of wil je toch een eigen merk/type toestel dan kan de werking niet gegarandeerd worden. Neem hiervoor eerst contact op met VOIPZeker.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen van VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.