Search

Ik wil een toestel dat jullie niet leveren kan dat?

VOIPZeker werkt met IP-standaarden. In principe zijn alle IP-toestellen geschikt voor VoIP van VOIPZeker. 

Om de werking te garanderen leveren wij VOIPZeker certified toestellen. Dit zijn toestellen die uitgebreid zijn getest en waarvan de werking ook daadwerkelijk gegarandeerd kan worden. Deze toestellen worden door VOIPZeker voor geconfigureerd en je kunt deze plug and play gebruiken. VOIPZeker kan geen ondersteuning bieden voor toestellen die niet vooraf zijn aangemeld bij ons.

Er circuleren zogeheten “grijze import toestellen” die buiten de Nederlandse importeurs vanuit het buitenland zijn ingevoerd. Vaak zijn deze toestellen scherp geprijst maar krijgen ze geen Nederlandse updates en garantie.

VOIPZeker heeft een breed assortiment van telefoontoestellen, DECT-toestellen, headsets en conferentie toestellen.  Klik onderaan deze pagina op de button en bezoek onze webshop.

Staat je toestel er niet bij of wil je toch een eigen merk/type toestel? Wij kunnen de werking niet garanderen. Neem hiervoor eerst contact op met VOIPZeker. 

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina’s. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 – 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.