Uit welke regio komt een 088- of 085-nummer?

088 en 085 nummers zijn niet gebonden aan een specifieke regio, zoals een 020 nummer gebonden is aan omgeving Amsterdam. Deze nummers worden alleen gebruikt door bedrijven en geven je bedrijf een professionele en landelijke uitstraling. De kosten voor het bellen naar een 088 of 085 nummer zijn gelijk aan het bellen naar een gewoon regionaal nummer.

Een 088 en 085 nummer zijn niet regio gebonden

Beide soorten nummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt en geven je bedrijf een professionele(re) en landelijke uitstraling. Een 085 nummer kun je zelf online uitkiezen en per stuk of in blokken van 10 en 100 nummers afnemen. Het grote verschil tussen een 088 en 085 nummer is dat een 088 nummer alleen in blokken van 100  of 1.000 nummers worden verkocht. Deze moeten besteld worden bij de ACM en worden na het toewijzen door ons geactiveerd in de online telefooncentrale.

Enkele voordelen van een 085 nummer op een rij

Kies hier een 085 nummer uit!

Kies een mooi VoIP nummer (regio- of landelijk nummer) uit onze voorraad en bestel deze direct online.

binnen 5 minuten_actief

088 netnummer

Je kunt bij ons online eenvoudig een 085 telefoonnummer geheel naar wens uitkiezen en direct bestellen i.c.m. zakelijke telefonie. Wil je een 088 nummerblok bestellen, dan verwijzen wij je door naar de website van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) aangezien je deze daar moet bestellen. Nadat je een nummerblok hebt aangeschaft zullen wij deze voor je activeren.

Zelf een nummer uitkiezen?

Voor meer vragen en gratis advies neem je contact op en bel je 088 Р066 0550. Wil je genieten van alle Unite telefooncentrale functies + nationaal vrij bellen? Bereken dan gratis hieronder jouw telefoniekosten en wordt vandaag nog klant.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,6

"Wat een opluchting! Eindelijk een organisatie die echt aandacht voor de klant heeft. We zaten eerst bij KPN EEN provider. Kort gezegd, wat een ramp is dat. VOIPZeker is tot nu toe echt helemaal top. Ik was stom verbaast,. Een week later was alles up and running, iets wat KPN in een ander half jaar niet voor elkaar kreeg."

vaste voip telefonie
Rand Tuitman Tuitman Vastgoed

"Netwerkverbinding met een aantal vaste toestellen. Het bleek niet 1-2-3 op te lossen, echter...met de kundigheid op afstand via Bas is alles verholpen. De uitleg die er mee gepaard ging was bijvangst! Top gedaan, ik kan het iedereen aanbevelen. Ook namens mijn collega's van de schooltoestellen."

3 Uit welke regio komt een 088- of 085-nummer?
Chris Driessen Kerobei (BS Regenboog)

"Na een lange periode gewerkt te hebben met een slecht functionerend VoIP platform van een andere partij hebben de specialisten van VOIPZeker binnen enkele weken een volledig operationeel systeem opgeleverd dat naar volle tevredenheid functioneert. Het systeem is goed te configureren en werkt snel!"

Vaste telefonie voip
Timo Viendré Plugwise

"Wij waren op zoek naar een toegankelijk belsysteem voor al onze projecten. Vanaf het eerste contactmoment hebben wij een goede klik met VOIPZeker. Vriendelijk personeel, altijd goed bereikbaar en beloftes worden nagekomen. VOIPZeker denkt graag mee in oplossingen en wil het zo goed mogelijk regelen voor ons als klant. De korte lijnen zijn erg prettig, nooit lang wachten en altijd snel een passend antwoord. Top service!"

4 Uit welke regio komt een 088- of 085-nummer?
Liam van Ham Twinstone

  Tip: Wanneer je wordt gebeld door een nummer dat begint met 0088 of +88 , neem dan niet op. Deze nummers zijn niet hetzelfde als een 088 nummer en worden vaak gebruikt door oplichters met als doel jou te laten terugbellen. Omdat dit speciale internationale nummers zijn worden hiervoor hoge kosten in rekening gebracht. 

  user_06.png
  Vragen?

  Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar [email protected].

  Gratis kosten berekenen

  Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

  Blije klant

  Ja, ik wil klant worden