Hoe lang duurt een portering?

Een portering (verhuizen telefoonnummer) kan in de meeste gevallen plaatsvinden binnen enkele uren met uitloop tot 48 uur. In sommige gevallen kan de duurt van een porting binnen 10 werkdagen gerealiseerd worden, wanneer de huidige telecom provider niet snel meewerkt. 

Meestal loopt dit wel uit omdat we toch te maken hebben administratieve redenen, vaak komen de contractant en de facturant niet overeen bij de aanvraag. De duur van het verhuizen van je telefoonnummer ligt niet in onze macht, maar bij je huidige telecom provider. Wanneer wij goedkeuring hebben ontvangen voor de nummerpotering, zetten wij je telefoonnummer met 1 druk op de knop over.

Vragen? Wij helpen graag!

Een praktische reden is de oplevering van je toestellen, internet of de afspraak met de monteur. Voor meer informatie neem je contact op met onze support afdeling via 088 – 066 0550. Liever concrete afspraken maken m.b.t. het afnemen van een all-in pakket van zakelijke VoIP van VOIPZeker (v.a. €12,50 p.m.p.g.) neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.