Search

Hoe lang duurt een portering?

Een portering (verhuizen telefoonnummer) kan in de meeste gevallen plaatsvinden binnen enkele uren met uitloop tot 48 uur. 

Wij regelen alles voor je!  

Je kunt er 100% van overtuigd zijn dat je eenvoudig wordt overgeschakeld naar hoge kwaliteit VoIP telefonie. Zonder al te veel gedoe.

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

In sommige gevallen kan het gebeuren dat het wat langer duurt. Maximaal 10 dagen. Dit heeft vaak als oorzaak dat te maken krijgen met een administratieve reden bijvoorbeeld dat de contractant en de facturant niet overeen komen. 

De duur van het verhuizen van je telefoonnummer ligt niet in onze macht, maar bij je huidige telecom provider. Wanneer wij goedkeuring hebben ontvangen voor de nummerportering, zetten wij je telefoonnummer met 1 druk op de knop over.

Vragen? Wij helpen graag!

Een praktische reden is de oplevering van je toestellen, internet of de afspraak met de monteur. Voor meer informatie neem je contact op met onze support afdeling via 088 – 066 0550. Liever concrete afspraken maken m.b.t. het afnemen van een all-in pakket van zakelijke VoIP van VOIPZeker (v.a. €13,50 per maand per gebruiker) neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.