Search

Wat zijn de voordelen van Vast op Mobiel?

Met Vast op mobiel krijgt jouw mobiele telefoon ook een aansluiting op onze VoIP centrale. Je mobiele telefoon wordt volledig geintegreerd en samengebracht in 1 omgeving, jouw online telefooncentrale. Het grootste voordeel is dat je altijd en overal bereikbaar bent op je vaste zakelijke nummer, zowel vast als op je mobiele telefoon.

Het geweldige aan Vast op Mobiel integratie is dat je telefoon volwaardig onderdeel wordt van de online telefooncentrale en beschikt over dezelfde functionaliteiten als je vaste toestel op je bureau. Wij geven hieronder enkele voordelen van Vast op Mobiel integratie.

Voordelen van Vast op Mobiel integratie

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Gratis bellen naar collega’s en VOIPZeker klanten en verkort doorschakelen
  • Zowel vast als mobiel kunnen beide tegelijk overgaan
  • Alle functionaliteiten van je vaste toestel op je mobiel (doorschakelen, wachtrij etc.)
  • Uitbellen met het vaste telefoonnummer
  • Besparing op telefoonkosten

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over de voordelen van Vast op Mobiel integratie? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl

Leg je wensen bij ons neer en wij geven direct advies op maat, wel of geen klant van VOIPZeker. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor zzpérs, MKB- en grote bedrijven.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.