Search

Waarom moet je voor sommige apps betalen?

Iedere applicatie ontwikkelaar heeft een eigen verdienmodel. Voor niks gaat immers de zon op. Wanneer je meer functionaliteiten of betere gesprekskwaliteit wilt dan zul je vaak hiervoor moeten betalen. Je kunt in de App store een betaalde variant downloaden en betalen in de app. Ook zijn er varianten die gratis te downloaden zijn, maar die je kunt upgraden in de applicatie zelf. Je kunt er dan voor kiezen om een betaalde Pro-versie te gebruiken.

Mobiele VoIP simkaart - zakelijk abonnement

Liever geen softphone client app gebruiken, maar gewoon een zakelijke mobiele VoIP simkaart? Bezoek onze mobiele VoIP pagina of neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over Vast op Mobiel – Zeker Mobiel? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via 088 – 066 0550  of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Vraag naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte op zodat je deze per e-mail kunt ontvangen.
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.