Search

VoIP op je Mobiel is toch gratis?

Er is een wildgroei aan gratis VOIP applicaties in de app stores. Deze zijn niet altijd even goed geschikt voor zakelijk gebruik, omdat ze geen continuïteit kunnen bieden voor bedrijfsmatig gebruik. Er is veelal geen ondersteuning en/of functionaliteiten ontbreken. VoIP op mobiel is wel gratis wanneer je onderling belt met andere VOIPZeker gebruikers. Er worden dan géén kosten in rekening gebracht.

De applicaties die in dusdanige mate goede ondersteuning geven zijn vaak betaalde varianten. Voor een klein bedrag kun je de universele applicatie gebruiken om mee uit te bellen.

Mobiele VoIP simkaart

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Dat doen wij door middel van een mobiele VoIP simkaart, waarmee je voor een laag bedrag per maand je zakelijke en prive telefoonnummer gebruikt om uit te bellen. De simkaart is verbonden met je eigen online telefooncentrale, waardoor je gebruik maakt van alle functionaliteiten zoals een zakelijke voicemail, een keuzemenu, wachtrijen en doorschakelen.

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over Vast op Mobiel – Zeker Mobiel? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via 088 – 066 0550  of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Vraag naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte op zodat je deze per e-mail kunt ontvangen.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.