Search

Wat is SDSL?

Het is mogelijk om je bestaande internetverbinding te gebruiken voor VoIP van VOIPZeker. De configuratie van het modem/router is hierbij echter heel belangrijk. Als je ervoor kiest om een bestaande internetverbinding te gebruiken ben je zelf verantwoordelijk voor de goede werking van je modem. 
 

SDSL, wat staat voor Symmetric Digital Subscriber line , is een ander type verbinding dan ADSL. Hierbij zijn de up- en downloadsnelheid gelijk aan elkaar. SDSL is geschikt als je personeel regelmatig op afstand toegang nodig heeft tot digitale informatie binnen het bedrijf. Ook bij twee of meer bedrijfsvestigingen die via een eigen netwerk gebruik maken van dezelfde databases en applicaties heeft SDSL de voorkeur.

SDSL is beschikbaar met snelheden van 2 Mbs download en 2 Mbps uploadin

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen van fax to email met VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Meer informatie over alle Unite functionaliteiten en alle voordelen vind je op onze Unite – telefooncentrale pagina.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.