Search

Wat is ADSL2+?

ADSL2+ is een snellere variant van ADSL met eveneens een downloadsnelheid die hoger ligt dan de uploadsnelheid. Deze verbinding is geschikt voor personen voor wie ADSL te langzaam is. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met veel personeel hebben dat gebruik maakt van dezelfde verbinding.
Ook vormt ADSL2+ een goed alternatief voor bedrijven die ver van de wijkcentrale af liggen. In tegenstelling tot ADSL haalt ADSL2+ op enkele kilometers van de wijkcentrale namelijk wél hoge snelheden.

ADSL2+ is beschikbaar met snelheden tot 20 Mbs download en 1 Mbps upload.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen van fax to email met VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Meer informatie over alle Unite functionaliteiten en alle voordelen vind je op onze Unite – telefooncentrale pagina.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.