Search

Kan ik zelf internet installeren?

Zelf internet installeren kun je vrij eenvoudig zelf zonder monteur doen. Zit je in een verzamelgebouw of in een pand met veel telefoonaansluitingen, dan kan het verstandig zijn om een monteur in te schakelen. 

Internet zelf installeren

Doordat de apparatuur die wij leveren voorgeprogrammeerd en geschikt is voor Plug and Play kun je vrij eenvoudig zelf internet installeren. Het is wel aan te raden om een laptop mee te nemen als je de installatie zelf gaat doen. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan kunnen wij online assisteren en samen op afstand kijken naar de instellingen van je modem/router.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen met VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? 

Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

VOIPZeker levert zelf ook internet. Bij ons ben je binnen 2 weken volledig overgestapt, terwijl dit elders vaak 6 tot 12 weken duurt.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.