Search

Hoe werkt fax to email?

Binnenkomende faxen worden eenvoudig naar een vooraf opgegeven e-mailadres verzonden. Je ziet direct dat er een fax is binnengekomen en kan je deze direct afhandelen. Een extra voordeel is dat je het document direct digitaal ontvangt, waardoor je het direct digitaal kunt archiveren. Met fax to e-mail van VOIPZeker heb je geen fysiek faxapparaat meer nodig. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook een hoop tijd.

Zo werkt fax to email en email to fax

Vanuit de mailbox is het ook mogelijk om een fax te versturen. De ontvanger merkt geen verschil in het faxen met een traditioneel faxapparaat of via van  fax to e-mail. Weg met de zorgen over een fax apparaat die misschien niet goed werkt. Of waarvan het papier op is of de cartridge leeg is. Word klant bij VOIPZeker en kies voor het gemak van fax to email en stap af je van oude faxapparaat.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen met VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? 

Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Meer informatie over alle Unite functionaliteiten en alle voordelen vind je op onze Unite – telefooncentrale pagina.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.