Search

Hoe verstuur ik een fax?

Hoe verstuur ik een fax nu een faxapparaat door VoIP overbodig is? Met e-mail to fax van VOIPZeker is het mogelijk om via een e-mail te faxen met VoIP. Zonder gebruik te hoeven maken van een oude fysieke faxapparaat kun je faxen versturen vanaf iedere gewenste desktop, laptop of computer. Handig, je kunt nu zelf alle faxen archiveren en beheren.

Zo verstuur je een email to fax met VoIP

Je kunt een fax versturen met VoIP  door het te versturen document als (pdf-) bijlage aan je e-mail toe te voegen. Het systeem van VOIPZeker stuurt deze weer door naar de ontvanger. De ontvanger hoeft niet verplicht VoIP te gebruiken om een fax te kunnen ontvangen. Zij kunnen gewoon nog gebruik maken van een gewoon fax apparaat.. Wij raden wel aan om een scanner te blijven gebruiken, wat het makkelijker maakt om je documenten in te scannen en naar je computer te uploaden.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina’s. Wil je meer weten over de voordelen van fax to email met VoIP van VOIPZeker of wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? 

Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Meer informatie over alle Unite functionaliteiten en alle voordelen vind je op onze Unite – telefooncentrale pagina.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.