Search

Wat zijn de voordelen van VoIP?

VOIPZeker biedt een breed scala aan zakelijke VoIP telefonie diensten die flexibel inzetbaar zijn op elk gewenst moment. Alle diensten, van VoIP telefoon account tot voicemail, kunnen op elk gewenst moment worden aangevraagd en zijn maandelijks opzegbaar. Naast ontzettend eindeloos veel mogelijkheden zul je ook flink gaan besparen op je telefoonrekening. Deze besparing loopt vaak op tot wel 40%. Lees hieronder de voordelen van zakelijk bellen van VOIPZeker voor zzp’ers, MKB- en grote bedrijven.

Wat zijn de voordelen van VoIP van VOIPZeker - zakelijk bellen?

 • Kostenbesparing
  Met een online telefooncentrale van VOIPZeker bespaar je realistisch gezien in de meeste gevallen tot zo’n 40% op jouw zakelijke belverkeer en abonnementskosten. 

 

 • Stabiel en hoge betrouwbaarheid
  VOIPZeker alles onder eigen beheer en heeft meerdere eigen servers in Nederland staan. Door onze slimme doorontwikkelde systemen ben je altijd en overal bereikbaar. De kans op uitval is minimaal doordat de onderliggende infrastructeer altijd wordt opgevangen door een andere server. Je blijft dus altijd online en bereikbaar op een stabiel netwerk.

 

 • Veel extra functionaliteiten
  Eén van de grootste voordelen van VoIP van VOIPZeker is dat je gratis veel extra functionaliteiten tot je beschikking krijgt. Je kunt je belplan eenvoudig aanpassen in jouw eigen online telefooncentrale. Voeg met enkele handelingen voicemails, belgroepen, wachtrijen, audioberichten, doorschakelingen en keuzemenu’s toe voor één of meerdere vestigingen. 

 

 • Optimale bereikbaarheid
  De vele extra functionaliteiten van VOIPZeker zorgen voor een betere bereikbaarheid van jouw medewerkers. Zij kunnen eenvoudig in- en uitbellen en zijn altijd en overal bereikbaar voor jouw klanten. Naast een optimale bereikbaarheid straalt jouw bedrijf ook meer professionaliteit uit. 

 

 • Betere gesprekskwaliteit
  Met zakelijk bellen van VOIPZeker is de gesprekskwaliteit enorm verbeterd ten opzichte van de traditionele analoge telefoonlijnen. De kwaliteit van het signaal met zakelijke VoIP telefonie is simpelweg vele malen beter.

 

 • Schaalbaarheid met VOIPZeker
  Wij groeien mee met jouw organisatie. Heb je extra producten of diensten nodig van VOIPZeker, dan regelen wij dit in de meeste gevallen binnen 24 uur. Ook zijn wij een volwaardige sparringspartner en helpen graag mee om jouw onderneming te laten groeien d.m.v. zorgeloze telefonie oplossingen. 

 

 • Lage investeringen
  VOIPZeker heeft haar eigen systemen ontwikkeld en heeft alles in eigen beheer. Omdat wij volledig onafhankelijk van derden zijn en een grote klantenbestand hebben kunnen wij eenmalige kosten beperken. 

 

 • Geen verassingen
  Met VOIPZeker weet je altijd waar je aan toe bent. Zo heb je geen last meer van verrassingen op je telefoonrekening. Je betaald een vast maandbedrag op basis van de gewenste extra functionaliteiten en accounts. 

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over de voordelen van VoIP van VOIPZeker en wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? 

Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Leg je wensen bij ons neer en wij geven direct advies op maat, wel of geen klant van VOIPZeker. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor zzpérs, MKB- en grote bedrijven. maat, wel of geen klant van VOIPZeker. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor zzpérs, MKB- en grote bedrijven.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.