Search

Wat heb ik nodig om via VoIP te bellen?

Als je wilt bellen met VoIP is het hebben van een VoIP account en een goede internetverbinding een vereiste. Hierbij is het vooral belangrijk dat het modem/router goed is ingesteld zodat deze het telefonieverkeer goed doorlaat en dat er voldoende uploadsnelheid is. Voor het voeren van een telefoongesprek is ongeveer 100 Kb/s download en uploadsnelheid nodig. In theorie heb je voor gebruik van VoIP eigenlijk alleen een (snelle en stabiele) internetverbinding en telefoonnummer nodig. De kans is aanwezig dat jouw telefonie capabel voor VoIP technologie is.

Wat je daadwerkelijk nodig hebt voor VoIP van VOIPZeker:

Om daadwerkelijk met VoIP telefonie van VOIPZeker aan de slag te gaan heb je 4 dingen nodig:

 

 • (Snelle en stabiele) Internetverbinding
  De kwaliteit van onze mooie telefonie oplossing is afhankelijk van de internetverbinding. Hoe sneller en stabieler jouw internetverbinding is, hoe beter de kwaliteit van de gesprekken en functionaliteiten. Eén telefoongesprek vereist ongeveer 100 kb/s brandbreedte. Je kunt hier ook overstappen op internet van VOIPZeker.
 • Een VoIP account / Pakket
  Voor iedere medewerker die gaat bellen heb je één VoIP account nodig. Het pakket is een maandelijks pakket met functionaliteiten en belminuten.
 • Een telefoonnummer
  Heb je al een telefoonnummer? Geweldig deze kunnen we porteren (nummerbehoud/telefoonnummer verhuizen)! Als je nog geen nummer hebt kun je een mooi zakelijk nummer uit onze database kiezen. VOIPZeker is de enige VoIP aanbieder waarbij je volledig zelf jouw telefoonnummer kunt uitkiezen.
 • Een VoIP toestel
  Je hebt een IP toestel nodig om mee te kunnen bellen. Informeer vrijbijvend of jouw telefonie VoIP-ready is of schaf deze aan via de webshop.

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over de voordelen van VoIP van VOIPZeker en wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Leg je wensen bij ons neer en wij geven direct advies op maat, wel of geen klant van VOIPZeker. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor zzpérs, MKB- en grote bedrijven. Ben je er al uit, dan kun je hier je eigen VoIP pakket samenstellen.
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.