Search

Kan ik mijn Intercom aansluiten op VoIP?

Met de technologie van VOIPZeker kan je inderdaad een intercom aansluiten op VoIP. Uiteraard moet jouw huidige intercom wel compatibel zijn met onze VoIP technologie. Intercoms zijn bedoeld voor bedrijven die hun ingang niet voor iedere bezoeker willen openstellen. 

De receptie kan door middel van een intercom de bezoekers eenvoudig te woord staan vanachter hun computer. Met één druk op de knop kan de receptie horen wie er voor de ingang staat en de deur op afstand openen. Intercoms worden ook geplaatst bij slagbomen of hekken om de ingang voor de bezoeker te bedienen.

Zo werkt VoIP telefonie:

Voor een goede werking adviseren wij IP intercoms. VOIPZeker heeft een selectie gemaakt van betrouwbare producten en levert zowel in- als uitbouw intercoms van Robin  en  2N Helios. Veel bedrijven en verzamelgebouwen willen hun intercom aansluiten op VoIP om het pand zo goed mogelijk te beveiligen en de bezoekers zo goed mogeljk van dienst te kunnen zijn.
 
Overigens oogt het ook ontzettend professioneel wanneer een bezoeker aankomt bij een bedrijf met een slagboom, of een hek die op afstand bestuurd kan worden. VOIPZeker levert IP intercoms in verschillende afmetingen en zijn beschikbaar met meerdere buttons en een camera. Voor iedere wens hebben wij een oplossing.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind naast jouw vraagstuk “Kan ik mijn intercom aansluiten op VoIP?” gemakkelijk zelf antwoorden op jouw andere vragen via onze FAQ pagina’s.

Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 – 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl

Controleer of jouw huidige intercom compatibel is met VoIP en neem contact met ons op. Wil je direct een intercom bestellen, bezoek dan onze webshop via de onderstaande button.
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.