Search

Kan ik mijn frankeermachine aansluiten op VoIP?

VOIPZeker heeft weinig goede ervaringen met het gebruik van een traditionele frankeermachine in combinatie met VoIP. Het gebruik hiervan wordt dan ook in alle eerlijkheid afgeraden. Een frankeermachine aansluiten op VoIp is in praktijk mogelijk, maar laat te wensen over. Mocht je het toch willen proberen dan is dit op eigen risico en wij bieden hier geen support voor. Wij adviseren om een analoge lijn te gebruiken voor een frankeermachine.

Er zijn tegenwoordig ook prepaid- en ip-frankeermachine’s leverbaar. Neem contact op met jouw frankeermachine-leverancier en bespreek samen wat de mogelijkheiden zijn.

VOIPZeker heeft de focus om de best mogelijke service te bieden, dus kiezen wij voor producten en diensten waarin wij kunnen uitblinken.

Alles moet voor de klant zo eenvoudig en stabiel mogelijk geregeld worden.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina’s. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker?

Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 – 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.