Search

Kan ik mijn alarm aansluiten op VoIP?

Met de toenemende inbraakgolven in Nederland kiezen steeds meer bedrijven voor een alarminstallatie. Bij de overstap naar VoIP wordt vaak het alarm aansluiten op VoIP vergeten (AoIP). Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust dat het alarm ook werkt met VoIP technologie.

Zo werkt een alarm aansluiten op VoIP bij VOIPZeker:

De alarmcentrale is vaak met een analoge of ISDN-lijn verbonden met een meldkamer. Bij overstappen zonder onderzoek te hebben gedaan worden vaak alle analoge en ISDN-lijnen opgezegd en heb je geen beveiliging meer. Zorg dus dat je een goede overstap maakt naar VOIPZeker, zodat wij eerst een inventarisatie kunnen maken van de huidige situatie en advies op maat kunnen geven. Wij kunnen snel en betrouwbaar een alarm aansluiten op VoIP. Met de Alarm over IP (AoIP) aansluiting van VOIPZeker kies je bij uitstek voor een effectief en kostenefficiënte beveiliging.

Je kunt jouw alarm via een aantal opties online houden:

  • Het alarm gaat via een analoge lijn naar een meldkamer. Je kunt deze analoge lijn behouden.
 
  •  Je kunt de zogeheten kiezer vervangen door een mobiele kiezer. Uitbellen naar de meldkamer gaat via een simkaart. Je kunt dus voor het gemak een sim-only aanschaffen.
 
  • Je kunt de zogeheten kiezer vervangen door een IP-kiezer. Dit is de beste oplossing, waarbij het alarm via het internet uitbelt naar de meldkamer.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina’s. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker?

Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 – 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.