Search

Kan ik gratis bellen met VoIP?

Met VoIP van VOIPZeker is het alleen mogelijk om gratis te bellen met je collega’s en andere VOIPZeker gebruikers. Hoewel je denkt aan gratis bellen met VoIP in combinatie met het internet, is dit niet helemaal waar. Met het bellen met VoIP bel je via het iene toestel naar het andere, echter communiceer je niet direct naar elkaar. In praktijk communiceren deze met de server van een provider. Je kunt gratis bellen met VoIP van VOIPZeker wanneer je intern belt, of uitbelt naar andere VOIPZeker-klanten. 
Voor gesprekken naar de rest van de wereld betaal je gewoon de vaste gesprekskosten. Kijk op deze pagina voor meer details over de nationale en internationale gesprek tarieven. Bel jij veel met vaste leveranciers en partners? Spoor hun aan te kiezen voor overstappen naar VOIPZeker. Door het gebruik van VoIP van VOIPZeker kunnen jouw telefoonkosten in de meeste gevallen dalen tot 40%, waarbij je dus veel onderling gratis kunt bellen.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina’s. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker?

Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 – 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.