Search

Wat is de opzegtermijn van mijn zakelijke telefonie abonnement?

De looptijd van een zakelijke telefonie abonnement bij VOIPZeker is standaard 12 maanden. Wanneer je een zakelijk telefonie abonnement wilt opzeggen na het contract wilt opzeggen moet je rekening houden met een opzegtermijn van 1 maand. 

Uitzonderingen opzegtermijn zakelijk telefonieabonnement

VOIPZeker kan in aparte gevallen uitzonderingen maken met de looptijd van jouw zakelijke telefonie abonnement. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat wij een contract met een langere looptijd voorleggen wanneer je kiest voor een ‘mooi telefoonnummer‘. Wij zijn namelijk de enige VoIP provider van Nederland waarbij je vooraf zelf je eigen telefoonnummers kunt uitkiezen.

Om deze service op een eerlijke manier aan iedereen te kunnen blijven aanbieden, zorgen wij d.m.v. een langer zakelijk abonnement dat niet iedereen alle mooie nummers afsluit en direct verhuist. Zodoende krijgt iedere klant de mogelijkheid om een mooi nummer uit te kiezen. 

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over de voordelen van VoIP van VOIPZeker en wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Leg je wensen bij ons neer en wij geven direct advies op maat, wel of geen klant van VOIPZeker. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor zzpérs, MKB- en grote bedrijven. Ben je er al uit, dan kun je hier je eigen VoIP pakket samenstellen.
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.