Search

Kan ik onbeperkt bellen?

Met het Unite Phone Compleet abonnement van VOIPZeker kun je voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt  nationaal vrij bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. 

Ook wanneer je je in het buitenland bevind kan je gesprekken van jouw vaste nummer ontvangen en voor het inbegrepen nationale tarief met jouw vaste nummer naar Nederlandse nummers bellen.

Zo kun je onbeperkt bellen met VoIP van VOIPZeker

Wanneer je vrij wilt bellen met VoIP van VOIPZeker, hanteren wij een zogeheten Fair Use Policy . VOIPZeker gebruikt deze voor het bepalen van de limiet voor het gebruik van data- en belverkeer. Dit houdt in dat wij het gemiddelde gebruik per klant berekenen en vervolgens bepalen dat dit het limiet is die de klant mag gaan gebruiken. Je mag dan niet meer gebruiken dan de gemiddelde gebruiker. In Nederland hebben alle providers een Fair Use Policy opgenomen in hun algemene voorwaarden. Ga je over het berekende bedrag heen, dan betaal je de lage tarieven per minuut.
Ben je een grotere organisatie, een call center of wil je simpelweg meer belminuten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en laat een belbundel samenstellen. 

Om te genieten van onbeperkt nationaal bellen bestel je het direct en eenvoudig een all-in pakket via onze website. Deze is al beschikbaar vanaf slechts €17,50 p.m. per gebruiker. Naast nationaal vrij bellen krijg je alle functionaliteiten van de online Unite telefooncentrale zodat je zelf de bereikbaarheid van je bedrijf kunt beheren.

Vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer weten over de voordelen van VoIP van VOIPZeker en wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Leg je wensen bij ons neer en wij geven direct advies op maat, wel of geen klant van VOIPZeker. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor zzpérs, MKB- en grote bedrijven. Ben je er al uit, dan kun je hier je eigen VoIP pakket samenstellen.
user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.