Volg de instructies om jouw abonnement op te zeggen

Je kunt de afgenomen diensten van VOIPZeker eenvoudig zelf opzeggen vanuit jouw online telefooncentrale dashboard. Onze abonnementen hebben standaard een opzegtermijn van een maand.
 
Uiteraard hopen wij dat je ons niet verlaat. Wanneer een klant opzegt vinden wij prettig om de reden hiervan te weten. Jouw VOIPZeker adviseur neemt daarom nog even contact met je op.

Voorwaarden opzeggen zakelijk VoIP abonnement

Wanneer je klant wordt bij VOIPZeker heeft je zakelijke VoIP abonnement een standaard contractduur van 12 maanden,  indien anders overeengekomen. Je kunt een zakelijk VoIP abonnement alleen opzeggen wanneer het contract is afgelopen. Volg hieronder de stappen om je diensten op te zeggen.
 
Wil je samen kijken naar een andere oplossing zoals een offerte? Neem dan contact op voor een maatwerk oplossing via verkoop@voipzeker.nl.

 

Stap 1

Log in op je ‘Unite telefooncentrale

Inloggen Belplan

 

Stap 2

Navigeer naar ‘Mijn account’ in het menu aan de rechterkant en klik op het icoon.

contract opzeggen 0

 

Stap 3

Navigeer met je muis naar het  ‘Mijn gegevens‘ en klik erop.

FAQ

 

Stap 4

Links in het scherm zie je nu ‘Producten‘ staan. Klik hierop. 

contract opzeggen 2

 

Stap 5

Nu zie je een overzicht van jouw producten (dit kunnen meerdere pagina’s zijn). Ga naar het betreffende product en klik op het ‘Tandwieltje‘ achter het product.

contract opzeggen 3

 

Stap 6

Klik nu op  ‘Opzeggen‘.

contract opzeggen 4

 

Stap 7

Klik in het popup menu op Dienst opzeggen‘. De opzegging wordt nu verwerkt.  Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

contract opzeggen 5

Vragen? Wij helpen graag!

Ben je niet helemaal zeker over het opzeggen? Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden! Neem gratis contact op via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Wil je echt een zakelijk VoIP abonnement opzeggen maar lukt dit jou niet?  Stuur dan een e-mail naar administratie@voipzeker.nl. Stuur een e-mail vanaf een e-mailadres dat bij ons bekend en geregistreerd is in jouw VOIPZeker account. 

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.