Grandstream GXP2160 VoIP telefoon

 115,83

Betrouwbare vaste telefoon

De Grandstream GXP2160 is een VoIP telefoon geschikt voor 6 VoIP accounts en 5 programmeerbare XML toetsen, 24 programmeerbare Dual-color BLF/snelkeuze toetsen. Het toestel beschikt over een headset aansluiting, USB poort, geïntegreerde Bluetooth, een groot telefoonboek voor 2000 contacten en uitgebreide bel historie. Daarnaast biedt deze telefoon alle mogelijkheden die je nodig hebt, waaronder doorverbinden, muten en gesprekken in de wacht zetten.

Helder kleuren TFT scherm

De GXP2160 vaste telefoon beschikt over een helder 4.3 inch TFT scherm. Met dit scherm kun je de telefoon volledig naar wens instellen. Kies bijvoorbeeld een eigen beltoon of stel het volume in. Daarnaast kun je op het TFT scherm direct aflezen wie er belt of zelf een contact selecteren uit het telefoonboek.

Headset aansluiting

De vaste telefoon GXP2160 van Grandstream beschikt over een headset aansluiting (RJ9), zodat je handsfree en dus nog efficiënter kunnen werken. Daarnaast biedt dit toestel EHS-support voor Plantronics headsets.

VoIP telefoon met Bluetooth & USB poort

De GXP2140 is uitgerust met geïntegreerde Bluetooth (V2.1) voor het gebruik van bluetooth headsets en andere apparatuur, ingebouwde USB poort voor het eenvoudig importeren en exporteren van data.

Netwerk mogelijkheden

De Grandstream GXP2160 VoIP telefoon beschikt over twee Gigabit netwerkaansluitingen. Dankzij deze twee LAN aansluitingen kun je de Grandstream eenvoudig doorlussen naar een computer zodat je geen aparte netwerkkabel hoeft aan te leggen voor de PC.
De GXP2160 ondersteund tevens auto-provisioning zodat de telefoon eenvoudig een configuratie bestand kan inlezen vanaf de telefooncentrale. Dit maakt het mogelijk om meerdere telefoons in een keer te installeren vanaf een centraal punt.

De telefoon wordt compleet geleverd met voedingsadapter en heeft PoE.