Search

Hoe werken 088 nummers?

Hier leggen we je precies uit hoe een 088 nummer werkt. Een 088 nummers is een landelijk telefoonnummer en wordt gebruikt om niet aan een regio gebonden te zijn.
Wanneer je gebeld wordt uit het buitenland werkt een 088 nummer hetzelfde als een gewoon regionaal nummer. Je kan dus gewoon bellen en gebeld worden.
Een 088 nummer is wordt altijd uitgegeven in een nummerblok van minimaal 100 telefoonnummers en dien je na aanvraag te activeren. 

088 nummer aanvragen

Om in het bezit te komen van een 088 nummerblok dien je eerst een aanvraag in te dienen bij de ACM. Het 088 nummerblok wordt helemaal van jou nadat je de kosten voor de aanvraag aan de ACM hebt betaald. Zodra het nummerblok is toegekend kan je echter nog niet bellen en gebeld worden met een nummer. Hiervoor dien je het nummerblok te activeren bij een provider. Aan het activeren van de 088 nummers zijn eveneens kosten verbonden.

 

Nu je weet hoe een 088 werkt willen we graag helpen bij de aanvraag. Bekijk hiervoor onze 088 nummmerpagina.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.