Yealink WH62 Mono UC headset

 150,51

EAN: 6938818306387 SKU: WH62-Mono-UC Categories: , Tags: , ,

Yealink WH62 Mono UC headset

De Yealink WH62 is een nieuw instapmodel draadloze mono DECT headset, werkt naadloos met de belangrijkste UC platformen en profiteer van native integratie met Yealink IP telefoons. Yealink Super Wideband en Acoustic Shield technologie zorgen ervoor dat je duidelijk kunt praten en horen tijdens telefoongesprekken en video conferencing. De WH62 beschikt over bediening op het oor, stelt je in staat om onderbrekingsvrij te werken en zit comfortabel op het hoofd. Met de Busylight (Optioneel BLT60) weten de mensen om jou heen direct dat je in gesprek bent, waardoor je ongestoord kunt werken. Hierdoor blijf je gefocust op het gesprek voor hogere efficiëntie en betere samenwerking.

Native Integratie

Met de WH62 heb je geen EHS adapters meer nodig, je sluit de bureautelefoon rechtstreeks aan met één USB kabel. De WH62 beschikt 2 micro USB poorten in de base, waarmee verbinding met PC en IP phone tegelijkertijd worden ondersteund. De WH62 is geïntegreerd met Yealink IP telefoons o.a. SIP-T42S, T46S, T53W, T54W, T57W (upgrade je telefoon naar de nieuwste firmware (v86) voor meer functies en betere ervaring).

Kristalhelder geluid

De WH62 beschikt over Yealink Acoustic Shield Technologie. Twee ingebouwde microfoons blokkeren automatisch achtergrondgeluid en zorgen ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent.

Uiterst comfortabel

Door honderden evaluaties en duizenden draagcomfort tests voldoet WH62 ruimschoots aan de ergonomische eisen. Met de zacht lederen kussens van hoge kwaliteit en een lichtgewicht ontwerp, kan de headset de hele dag door comfortabel worden gedragen. Yealink WH62 is ontworpen met volledige compatibiliteit en past perfect bij jouw platform en apparaat, levert een consistente gesprekservaring en betere communicatiekwaliteit. Het ondersteunt ook een dubbele apparaat verbinding, waarbij jouw PC en bureautelefoon tegelijkertijd worden aangesloten.

*Controleer de compatibiliteitslijst voor meer details:  https://support.yealink.com/en/portal/compatible