Sennheiser SDW 5016

 513,50

EAN: 5714708004202 SKU: 1000619 Categorieën: , Tags: , , , ,

Sennheiser SDW 5016 draadloos headset 3 in 1

Sennheiser SDW 5016 is een draadloos DECT headsetsysteem voor echte professionals. Het product biedt maximale flexibiliteit voor jouw werkplek en communicatiekwaliteit van de volgende generatie voor moderne werkomgevingen.
Beheer alle oproepen via één headset met drievoudige connectiviteit naar computer, bureautelefoon en mobiele telefoon. Maximaal 10 uur gesprekstijd op een volledig opgeladen batterij, voldoende voor een hele werkdag.
Perfecte pasvorm op maat met het FlexFit systeem, 3 draagstijloplossingen hoofdband, oorhaak of nekband. De headset weegt slechts 56 gram.

Super wideband audio en twee microfoon noise cancelling technologie zorgen voor de hoogste kwaliteit audio gesprekken met een draadloos bereik  tot 180 meter. De headset is voorzien van ingebouwde busy light indicator, ActiveGard gehoorbescherming die harde geluiden automatisch dempt tot een lager niveau.
De hoogste beveiliging met 128 bit authenticatie, Protected Pairing en DECT security certificering om alle gesprekken veilig en vertrouwelijk te houden.
De SDW 5016 is geoptimaliseerd voor UC en gecertificeerd voor Skype for Business.

Compatibel met Cisco, Yealink en Grandstream VoIP toestellen.

Voor meer info ga naar de website van Eposaudio.