Plantronics Savi 7220 Office

 294,15

Plantronics Savi 7220 Office stereo headset

De Plantronics Savi 7220 Office is een comfortabele stereo headset, eenvoudige verbinding met IP telefoons en een strak design. De draadloze DECT headset biedt optimaal draagcomfort door de zachte gevoerde hoofdband, is eenvoudig aan te passen en heeft een draadloos bereik van maximaal 120 meter. Met noise canceling microfoon en een gespreekstijd van 12 uur.

Uitstekende geluidskwaliteit

Met de Savi 7220 moeiteloos communiceren zelfs in rumoerige omgevingen. De microfoon beschikt over noise canceling en filtert achtergrondgeluiden zodat je optimaal verstaanbaar bent voor jouuw gepsrekspartner.
Met SoundGuard technologie wordt jouw gehoor beschermd, hoge geluiden boven 85dB worden automatisch gedempt.

Hoog draagcomfort

Dankzij het hoge draagcomfort is de Plantronics Savi 7220 stereo headset geschikt om de hele dag door te dragen. De hoofdband is voorzien van een zachte voering en kunstleren oorkussens die prettig op jouw oor zitten.
Met eenvoudige bedieningsknoppen voor gesprekken aannemen/beëindigen, volume omhoog /omlaag en mute. Verder is de hoofdband verstelbaar en is de flexibele microfoonarm eenvoudig te draaien naar de gewenste positie.

12 uur spreektijd

De Plantronics Savi 7220 biedt een spreektijd van maximaal 12 uur, is ruim voldoende voor een volledige werkdag. De Savi 7220 past automatisch de signaalsterkte aan op basis van de afstand tot het basisstation om de accu sparen.

Compatibel met Cisco, Yealink en Grandstream VoIP toestellen.

 

Voor meer info ga naar de website van Plantronics.