Jabra Pro 930 UC mono dect headset (USB)

 187,98

EAN: 5706991013634 SKU: 930-25-509-101 Categorieën: , Tags: , ,

Jabra Pro 930 UC mono Dect headset (USB)

De Jabra PRO 930 UC is een professionele DECT (Digital Enhanced Cordless Telephony) headset voor PC Softphone/Unified Communication omgevingen. Je kunt de Jabra Pro 930 aansluiten op een PC via de USB aansluiting, Jabra Pro 930 UC werkt op Unified Communications software van verschillende fabrikanten. Jabra Pro 930 ondersteunt USB EHS (Electronic Hook Switch) waarmee oproepen via de headset kunnen worden opgenomen of beëindigd. Deze headset bied je de bewegingsvrijheid die ideaal is voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijk. Headset wordt standaard geleverd met een comfortabele hoofdband, een oorhaak en nekband zijn optioneel verkrijgbaar.

Noise Cancelling – In omgevingen waar veel gebeld wordt, is het wel fijn als achtergrondgeluiden worden weg gefilterd.
De Jabra Pro 930 doet dit met de noise cancelling microfoon, ruis en achtergrondgeluid wordt geminimaliseerd en alleen de spraak wordt helder doorgezet, zo kan jouw gesprekspartner je beter verstaan.
Headset heeft een draadloos DECT bereik van 120 meter en heeft een batterij die de hele dag mee gaat. De batterij is goed voor 8 uur gesprekstijd. De Pro 930 UC variant van Jabra is compatibel met diverse UC toepassingen en de bekende belapplicatie Skype. Zo kun je jouw standaard applicaties blijven gebruiken met deze headset. Sluit de Jabra Pro 930 aan en maak optimaal gebruik van wideband audio waardoor gesprekken nog natuurlijker klinken dan voorheen.