Jabra Pro 925 Dual Connectivity headset

 244,14

Jabra Pro 925 Dual Connectivity headset

De Jabra Pro 925 Dual Connectivity is een professionele mono draadloos kantoor headset met Bluetooth voor vaste telefoon en smartphone. Jabra Pro 925 Dual Connectivity headset kan via zijn basis station direct op een vaste bureautelefoon worden aangesloten en via bluetooth ook met mobieletelefoon worden verbonden. Jabra PRO 925 basisstation heeft vijf indicatielampjes die batterijniveau, verbinding/belstatus en gebeurtenissen aangeven.
Hooge geluidskwaliteit, noise cancelling microfoon die omgevingsgeluiden filtert, elimineert ruis en echo voor een optimaal gesprek. Tot 100 meter draadloos bereik in combinatie met bureautelefoon of mobiel apparaat. Schakel oproepen van je bureautelefoon door naar jouw mobiele apparaat en zet het gesprek voort terwijl je de deur uitloopt.

Verbinden met mobiel apparaat (NFC)

NFC is een snelle en makkelijke manier om twee Bluetooth-apparaten te verbinden. Schakel de NFC functie in op het mobiele apparaat en zorg ervoor dat beide apparaten zich in de NFC-zone bevinden.

Verbinden met mobiel apparaat (zonder basisstation)

Het is mogelijk om de headset direct met een mobiel apparaat te verbinden. Zorg dat de headset uitgeschakeld is, houd de Multifunctionele toets 5 seconden ingedrukt om de headset in te schakelen en de koppelstand te openen, volg de gesproken instructies om de headset te koppelen met de mobiele apparaat.

De Jabra PRO 925 headset kan met drie verschillende draagstijlen gebruikt worden:
Hoofdband
Oorhaak (optioneel accessoire)
Nekband (optioneel accessoire)
De draagstijlen kunnen zowel op het linker als het rechteroor gedragen worden.

De headset is compatibel met de Cisco CP 6945/78xx/79xx/88xx serie en Yealink modellen T29G/T27G & T4x serie .
Belangrijk: wil je de headset in combinatie met een Yealink toestel gebruiken bestel ook de Yealink EHS36 Electronic Hook Switch adapter mee.
Voor het gebruik met Cisco CP 6945/78xx/79xx/88xx serie toestellen de Jabra Link 43 (14201-43) EHS adapter mee bestellen.