Jabra PRO 920 Duo draadloos headset

 225,42

Jabra PRO 920 Duo draadloos headset

De Jabra PRO 920 Duo is een professionele draadloze stereo headset die speciaal is ontworpen voor gebruik met de vaste telefoon. De robuuste stereo Jabra PRO 920 Duo biedt alle essentiële functies die je van een draadloze headset mag verwachten tegen een zeer scherpe prijs. Verhoogde productiviteit en optimaal comfort.

Bereik & Comfort

Met de Jabra PRO 920 Duo draadloos headset kunnen gebruikers meerdere handelingen of processen uitvoeren tijdens een telefoongesprek waardoor de efficiëntie enorm wordt verhoogd. De Jabra PRO 920 biedt een draadloos bereik tot wel 120 meter. Daarnaast biedt deze headset een optimaal draagcomfort waardoor de gebruikers optimaal kunnen profiteren van een verbeterde ergonomie.

Ervaar het geluid van wereldformaat

De Jabra PRO 920 Duo draadloos headset biedt kristalhelder geluid. Daarnaast is deze headset uitgerust met Jabra SafeTone dat ervoor zorgt dat het gehoor beschermd wordt tegen plotselinge geluidspieken en een veilig geluidsniveau garandeert. De Noise-Cancelling microfoon filtert de ongewenste omgevingsgeluiden.

Snel aan de Slag

De Jabra PRO 920 Duo draadloos headset is compatibel met alle toonaangevende merken op het gebied van vaste telefonie. Gebruiksvriendelijke gesproken aanwijzingen zorgen ervoor dat de installatie een eenvoudige handeling wordt. Met de eenvoudige en intuïtieve gesprek bedieningsknoppen kan een telefoongesprek vanaf de headset worden bediend. Elke headset wordt geleverd met een vooraf gekoppeld oplaadstation, zodat je direct kunt bellen.

Aansluiten op een vast toestel

Voor het gebruik met Yealink toestellen de Yealink EHS36  headset adapter apart bestellen
Voor het gebruik met Cisco SPA 6945/78xx/79xx/88xx serie toestellen de Jabra Link 43 (14201-43) EHS adapter apart bestellen