Jabra Engage 75 Convertible mono headset

 376,74

Jabra Engage 75 Convertible mono headset

De Engage 75 Convertible is de nieuwe professionele draadloze mono headset van Jabra. Mogelijkheid om het basisstation van Jabra Engage 75 te koppelen met 5 apparaten, een softphone, bureautelefoon, analoge telefoon en twee Bluetooth apparaten. Intuïtief basisstation met gebruiksvriendelijk touchscreen toont verbonden apparaten, batterijspanning en gespreksbediening. Via de bedieningstoetsen op de headset kun je eenvoudig oproepen beantwoorden/ beëindigen, het volume regelen en de microfoon op mute zetten. De Jabra Engage 75 Convertible headset weegt slechts 18 gram en heeft een geïntegreerd rood indicatielampje in de punt van de microfoon en op de headset, dat geactiveerd wordt wanneer je in gesprek bent. Hierdoor kunnen collega’s zien dat jij in gesprek bent of niet gestoord wilt worden. De headset draag je op de manier die jij zelf het prettigst vindt: met de oorhaak, met een hoofdband of met een nekband. Alle drie de draagstijlen worden standaard meegeleverd.

Uitstekende geluidskwaliteit

Een geavanceerde geluidonderdrukkende microfoon en verbeterde luidsprekers zorgen voor kristalheldere gesprekken, zelfs in rumoerige kantooromgevingen. De Advanced Noise Cancelling microfoon dempt automatisch achtergrondgeluiden en ongewenste omgevingsgeluiden worden weg gefilterd, waardoor deze niet hoorbaar zijn voor de gesprekspartner.

Gehoorbescherming

Jabra Engage Wireless biedt gehoorbescherming van hoog niveau, wat essentieel is voor intensieve gebruikers. Dit omvat PeakStop; dat mogelijk schadelijke plotselinge geluidspieken afkapt, Intelligent Acoustic Shock Protection; dat potentieel schadelijke geluiden verwijdert en IntelliTone 2.0 die het gemiddelde geluidsniveau gedurende de hele dag onder de vooraf gedefinieerde drempels houdt.

In gesprek-lampje

Het geïntegreerde rode lampje in de punt van de microfoon en/of op de headset wordt geactiveerd wanneer je in gesprek bent. Deze functie kan ook handmatig geactiveerd worden door de gebruiker wanneer die bezig is en niet gestoord wil worden.

Connectiviteit

Bureautelefoon, USB-bureautelefoon, softphone, 2x mobiel (Bluetooth), aansluitingen:  Micro USB, RJ-9 voor handset, RJ-9 voor audio bureautelefoon, RJ-45 voor AUX.

Let op: wil je de headset in combinatie met een Yealink SIP-T4x of T5x serie gebruiken, bestel ook de Yealink EHS36 EHS (Electronic Hook Switch) adapter mee. Voor het gebruik met Cisco CP 6945/78xx/79xx/88xx serie toestellen de Jabra Link 43 (14201-43) EHS (Electronic Hook Switch) adapter mee bestellen.