Yealink T53 + Plantronics CS540 + EHS40

 348,76

*  Yealink SIP-T53 VoIP telefoon – Exclusief voedingsadapter

De Yealink SIP-T53 is een zakelijke VoIP telefoon met hoog gebruiksgemak. Kantelbaar 3,7 inch grafisch display, ondersteunt maximaal 12 SIP accounts, 8 lijntoetsen met LED indicatie programmeerbaar tot 21 verschillende functies (3 paginas), uitbreidbaar met de Yealink EXP50 Expansion Module (optioneel) maximaal 3 modules op één toestel. Uitstekende HD geluidskwaliteit – Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie ook in rumoerige omgevingen. De SIP-T53 draait op het Linux besturingssysteem met Nederlandse firmware en is uitgerust met twee Gigabit Ethernetpoorten.

Programmeerbare BLF/lijntoetsen

De SIP-T53 zakelijke telefoon heeft programmeerbare BLF/lijntoetsen. Deze toetsen kun je configureren om meerdere telefoonnummers of oproepfuncties zoals snel kiesnummers te ondersteunen. Dankzij het handige BLF (Busy Lamp Field) toetsen met LED indicatie kun je zien wanneer je collega’s beschikbaar of in gesprek zijn. Toestel beschikt over 21 snel keuzetoetsen voor snelle handeling en communicatie – uitbreidbaar met de Yealink EXP50 Expansion Module (optioneel verkrijgbaar) maximaal 3 op één toestel)
Met aantal extra programmeerbare functietoetsen krijg je met één druk op de knop toegang tot berichten, telefoonboek en veel gebruikte functies zoals een gesprek in de wacht zetten, hervatten, doorverbinden, headset, handsfree speakerphone en 4 contextgevoelige “soft” toetsen voor Do not Disturb (DND), vergaderen en z.v.

HD geluid

Perfecte geluidskwaliteit is van groot belang bij zakelijke telefonie. De Yealink SIP-T53 realiseert dit met HD geluidskwaliteit , zowel via de hoorn als via de speaker. Naast Optima HD voice technology beschikt de Yealink T53 ook over de Opus codec, deze codec zorgt voor duidelijke geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technology dempt storende achtergrondgeluiden waardoor je ook in een rumoerige omgeving goed verstaanbaar blijft voor jouw gesprekspartner.

PoE ondersteuning

De SIP-T53 VoIP telefoon ondersteunt Power over Ethernet (PoE 802.3af) waardoor toestel via de netwerkkabel kan worden gevoed via een PoE switch. 
Belangrijk: toestel wordt exclusief voeding adapter geleverd, heb je geen PoE switch dan is de 5V 2A Yealink PS-T4/5 voedingsadapter HIER verkrijgbaar.

Multifunctionele USB 2.0 poort

Yealink SIP-T53 heeft een multifunctionele USB 2.0 poort. Hiermee kun je het toestel uitbreiden met een Bluetooth of WiFi dongel of een EXP50 Expansion module. Ook is het mogelijk om een USB headset aan te sluiten of een USB opslagapparaat om gesprekken op te nemen.

*  Plantronis CS540 Convertible draadloos headset

De Plantronics CS540 draadloos headset is een lichtgewicht headset voor de professionele gebruiker, met slechts 21 gram kun je de CS540 de hele dag dragen. De drie verschillende draagstijlen maken de Plantronics CS540 geschikt voor iedereen. Je kunt deze draadloze headset over het hoofd dragen met de bijgeleverde hoofdband, om het oor dankzij de meegeleverde oorhaakjes of in de nek met de speciale Plantronics CS540 nekband (optioneel te verkrijgen).

Uitstekende geluidskwaliteit

Speciaal op spraak gerichte DECT-technologie zorgt voor een beter geluid en voorkomt storingen van Wi-Fi-netwerken terwijl geavanceerde breedbandaudio uitstekende HD-spraakkwaliteit levert. Je kunt kiezen uit smal of breedbandaudio van professionele kwaliteit; kies smalband voor het verlengen van je gesprekstijd of breedband voor duidelijkere gesprekken. Een verlengde microfoon met Noice-Cancelling filtert het achtergrondgeluid weg zodat luisteraars gesprekken duidelijk kunnen horen en de verbeterde digitale signaalverwerking (DSP) biedt een natuurlijker en helderder geluid, precies zoals het hoort te klinken.

*  Yealink EHS40 Electronic Hook Switch adapter

Met behulp van de EHS40 adapter heb je meer bewegingsvrijheid tijdens het bellen, hoef niet bij je telefoon in de buurt te zijn wanneer je een gesprek wilt aannemen of verbreken. De adapter wordt geplaatst tussen jouw Yealink telefoon en het basisstation van jouw draadloze Jabra, Sennheiser of Plantronics headset.
Yealink EHS40 is (plug-and-play) eenvoudig te installeren, sluit meegeleverde Y-kabel in de USB poort van jouw telefoon en basisstation van de draadloze headset aan en geniet van draadloos bellen. Een ideale oplossing voor omgevingen waar regelmatig gebeld wordt.