Jabra Evolve2 65 Link380a UC Mono

 225,42

Jabra Evolve2 65 Link380a UC Mono Stand Black Bluetooth headset

Een professionele headset voor Softphone en Bluetooth mobile device, ergonomisch design, isolerende oorkussens bekleed met kunstleer bieden een aangenaam draagcomfort en perfecte Hifi geluidsweergave. De Jabra Evolve2 Bluetooth headset is geschikt voor zakelijke gesprekken via jouw pc, smartphone of tablet en heeft een draadloos bereik tot 30 meter. In een rumoerige kantooromgeving kan het soms lastig zijn om geconcentreerd aan het werk te blijven. De Jabra Evolve2 65 headset vormt in deze situaties de perfecte oplossing, de 40mm grote comfortabele oorkussens zitten namelijk perfect op jouw oor. Met geavanceerde Jabra accutechnologie tot wel 37 uur spreektijd, 30m bereik (Bluetooth 5.0) draadloze vrijheid op kantoor en onderweg.

Unified Communications (UC)

De Evolve2 65 werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms voor een echt naadloze samenwerking. Je kunt de headset via Bluetooth met jouw smartphone of tablet verbinden, maar dankzij de USB-A adapter is het ook mogelijk om gesprekken via jouw pc of laptop aan te nemen. De Jabra Evolve2 65 headset is met twee apparaten tegelijk te koppelen, zodat je via beide devices bereikbaar bent. Via de knoppen op het oor kan je gesprekken beantwoorden of beëindigen en het volume regelen.

Glashelder geluid

Jabra Evolve2 65 heeft lektolerante 40 mm speakers, aangestuurd door Jabra meest geavanceerde digitale chipset ooit. Via de Jabra Evolve klinkt de muziek prachtig terwijl je werkt, een geluid van top kwaliteit.

In gesprek

Jabra Evolve2 in‐gesprek‐lampje is nu nog handiger, want het is van alle kanten zichtbaar, het rode lampje gaat vanzelf aan als je in gesprek of in vergadering bent.

Batterijduur

Jabra heeft geavanceerde accutechnologie die onvoorstelbare kleine chipset maken dat we alles uit deze krachtige draadloze headset halen. Uniek op de wereld: een accuduur van 37 uur.

Controleer de compatibiliteitslijst voor meer details: https://www.jabra.nl/compatibilityguide/