Jabra Evolve 65 SE incl. charging stand UC Mono

 193,44

Jabra Evolve 65 SE incl. charging stand UC Mono

De Jabra Evolve 65 SE, UC Mono is een draadloze headset voor softphone en mobile of desktop toestellen met Bluetooth. Professionele draadloze headset met dubbele connectiviteit, uitstekende geluidskwaliteit voor telefoongesprekken en luisteren naar muziek. Passive Noise Cancelling filtert storende omgevingsgeluiden waardoor kwaliteit en productiviteit omhoog gaan en met een bereik tot 30 meter is de headset overal te gebruiken rond de werkplek. Koppel de headset aan jouw toestel en je kunt overal aan het werk.

Connectiviteit

Draadloos verbinden via Bluetooth 4.0 of rechtstreeks door middel van de USB-kabel ( Jabra Link380a USB-dongle voor PC meegeleverd). Dubbele connectiviteit stelt je in staat tegelijkertijd verbonden te zijn met jouw PC en één ander Bluetooth apparaat, zodat je gesprekken kunt beantwoorden op jouw gewenste telefoonsysteem.

Passieve geluidsonderdrukking

Simpelweg door de headset te dragen elimineer je achtergrondgeluid met hoge frequenties dankzij de speciaal ontworpen oorkussens. Wij noemen dit ‘passieve geluidsonderdrukking’.

In gesprek-lampje

Het speciale ‘in gesprek lampje’ wordt rood om anderen te laten weten dat je aan de telefoon bent en voorkomt dat je onderbroken wordt. Je kunt het ook handmatig inschakelen wanneer je niet gestoord wilt worden.

Deze headset is compatibel met Cisco CP8851/8861Grandsream GXP2135GXP2170 en Yealink SIP-T4xSIP-T5x serie VoIP telefoons. Voor Yealink T4x serie is een Yealink BT41 dongle nodig.

Specificaties

* Gecertificeerd voor de meeste UC platformen
*  Plug and Play via meegeleverde Jabra Link380a dongle
*  Hifi Stereo geluidsweergave
*  Tot 30 meter bereik (Bluetooth)
*  Tot 14 uur spreektijd
*  Gewicht: 79 g
*  Eenvoudig aannemen, verbreken, volume en mute bediening via headset
*  Noise Cancelling microfoon
*  Passive Noise Cancelling en Busylight feature
*  Inclusief stijlvolle bureaulader