Zelf een 085 nummer kiezen voor 1 euro

Zelf een 085 nummer kiezen voor 1 euro
Rate this post

De 085 nummerreeks is ontzettend populair en geliefd bij zowel grote ondernemingen, mkb-bedrijven als zzp’ers. Een 085 nummer kent veel imagovoordelen zoals het geven van een professionele uitstraling en voorkomt het dat het bedrijf wordt gezien als een lokale speler. Wij vinden dat elk bedrijf van de voordelen mag genieten, zeker in deze tijden van thuiswerken. Daarom: zélf een 085 nummer kiezen voor slechts €1,00 per maand.

In 2016 besloot de ACM (Autoriteit Consument en Markt) het 085 nummerreeks toe te voegen aan het nummerplan. De 085 nummers waren direct razend populair, omdat dit de eerste landelijke nummers waren tegen een ‘normaal’ lokaal beltarief. Het losse landelijke 0800 (service) nummer was voor de beller gratis, maar bedrijven betaalden echter wel hogere kosten aan de telecomprovider. Bij een 0900 nummer betaalde de beller de telefoonkosten en bepaalde bedrijven vaak een eigen tarief. Tegenwoordig zijn de regels aangescherpt en is er een maximaal tarief ingesteld voor 0900 nummers.

Het 085 nummer is dus het eerste losse landelijke nummer tegen een lokaal tarief. Een voordeel voor mkb-bedrijven en zzp’ers is dat zij niet meer gebonden zijn regionale nummers en aan grote 088 nummerblokken. De minimale afname van een 088 nummer is namelijk 100 stuks (100 nummerblok). Met een 085 nummer kan elk bedrijf, ongeachte de grootte, snel een landelijk nummer tegen een lokaal tarief aanschaffen. Snel een 085 nummer aanvragen dus!

Populair bij grote bedrijven, maar ook zzp’ers

Veel ondernemingen kiezen een 085 nummer en zetten deze in als hoofdnummer, terwijl anderen deze inzetten als servicenummers. Veel webshops en zzp’ers kiezen voor 085 nummers om aantoonbaar te maken dat ze daadwerkelijk landelijk actief zijn. Door te kiezen voor een 085 nummer oogt je onderneming professioneler dan bij het gebruik van een 06 nummer. De kans is dus groter dat je meer business krijgt.

Los van de vele imagovoordelen zijn 085 nummers ook bereikbaar vanuit het buitenland, in tegenstelling tot 0800 en 0900 servicenummers. Ideaal voor bedrijven die zaken doen met het buitenland en voor bedrijven die de komende jaren willen gaan uitbreiden naar het buitenland. Kies je voor een 085 nummer, dan groeit deze dus altijd mee met je organisatie.

Kenmerken en voordelen van een 085 nummer aanvragen

– Een 085 nummer is voor bedrijven/ ondernemers die een landelijke en professionele uitstraling willen
– Een 085 nummer is geliefd door grote organisaties, maar ook webshops, winkels en zzp’ers
– De beller betaalt normale lokale tarieven (zoals een regionaal nummer 021, 0252)
– Een 085 nummer is bereikbaar vanuit het buitenland
– Een 085 nummer kun je los aanvragen en bestellen

Een eigen 085 nummer kiezen voor €1,00

Een 085 nummer kost maar €1,00 per maand, een échte euroknaller dus (kan je iets van leren McDonalds) Je kunt snel en geheel zelf een eigen 085 nummer kiezen en aanvragen op onze telefoonnummer-pagina. Wij hebben namelijk een ongekend groot nummer assortiment. Kies je voor een nieuw 085 nummer dan is deze binnen 5 minuten direct actief.

Nummers kiezen

Bestaande klanten kunnen hun 085 direct toevoegen en activeren. Ben je nog geen VOIPZeker klant, dan kun je een eigen 085 nummer kiezen in combinatie met een all-in VoIP pakket. Vanaf slechts €13,50 p.m. geniet je van alle Unite telefooncentrale functies (zo’n 30 functionaliteiten!) en nationaal vrij bellen.


Klant worden bij VOIPZeker?

Bereken snel je kosten online uit en stap binnen één werkdag  over. Al ruim 11.000 bedrijven gingen je voor en gebruiken dagelijks onze diensten.

Wil je liever eerst advies inwinnen? Neem contact op met
onze geweldige klantenservice via 088 – 066 0550 of
stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Kostencalculator

Klantenservice voipzeker.PNG

 

Bekijk ook

> Uitspraak overheid: thuiswerken door coronavirus > Kies voor thuiswerken vanwege het coronavirus > VOIPZeker coronanieuws – 5 tips voor thuiswerken

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen