Hosted VoIP – Eigen toestel gebruiken

Hosted VoIP - Eigen toestel gebruiken
Rate this post

De traditionele telefoons, analoge telefooncentrales en dure telefonie abonnementen zijn niet meer nodig nu de wereld steeds digitaler wordt. Wat dacht je van de kosten voor je vaste telefonie te verlagen en tegelijkertijd de bereikbaarheid van je algehele onderneming te verbeteren? Voordat je overstapt, controleer of je hosted VoIP met behoud van je eigen telefoon mogelijk is.

 

Hosted VoIP – eigen toestel gebruiken


Eigen voorkeur telefoons

Elke onderneming en telecomprovider hebben een voorkeur voor een specifiek merk, zoals GigasetYealink of Grandstream. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals gewenning of in geval van een telecomprovider: zij hebben prijsafspraken met hun leveranciers en hebben een beperkte ondersteuning voor telefoons. Jij als klant moet zich daaraan schikken, want jij wilt natuurlijk gewoon bereikbaar zijn.

De provider verplicht jou

Veel providers verplichten jou om nieuwe toestellen aan te schaffen, vaak omdat zij een beperkte ondersteuning voor telefoons hebben. In zulke gevallen wordt er vaak geen moeite gedaan om huidige toestellen VoIP-ready te maken en op te nemen in de telefooncentrale. Hierdoor is het voor jou als klant niet mogelijk om een vrije keuze te maken voor een merk/model dat jij graag wilt.

VOIPZeker – alles is mogelijk

Bij VOIPZeker houden wij van techniek en stoppen jarenlang bloed, zweet en tranen in het ontwikkelen van de beste technologie. In de meeste gevallen kun je probleemloos overstappen op hosted VoIP met behoud van eigen telefoon. Met onze unieke provisioning tools hebben wij software voor honderden verschillende telefoons en is de kans 95% dat wij jouw toestel ondersteunen.

Tip: wil jij je huidige telefonie toch vervangen? Wij zijn uniek met onze eigen webshop i.c.m. onze VoIP en internet oplossingen. Bekijk ons uitgebreide assortiment van vaste telefoons, DECT telefoonsheadsets en zelfs routers.

 

Flexibele hosted VoIP telefonie

 

Overstappen – waaraan moeten je toestellen voldoen?

Wanneer je wilt overstappen is het belangrijk dat jouw telefoon geschikt is voor VoIP telefonie (compatibel met SIP). Wanneer je twijfelt over je kunt overstappen op hosted VoIP met behoud van je eigen telefoon, zoek het toestel ter controle op via Google. Weet je het nog steeds niet zeker? Neem dan contact met ons op om gratis advies in te winnen.

Mijn toestellen zijn geschikt voor hosted VoIP

Top, dat is goed nieuws! Dat betekent dat je geen nieuwe hardware hoeft aan te schaffen en daarmee al je eerste centen hebt verdiend. Heb jij analoge telefoons, dan is de kans groot dat wij deze kunnen converteren naar hosted VoIP telefonie. Onze experts houden van technologie en maken in veel gevallen nieuwe software, speciaal voor jou!

Mijn toestellen zijn niet geschikt voor hosted VoIP

Dat kan gebeuren, maar daar hebben wij ook oplossingen voor. Wij hebben een grote voorraad van verschillende telefoons en zijn al verkrijgbaar vanaf €35,00. Laat je huidige apparatuur vervangen voor nieuwe hoogwaardige VoIP toestellen, zodat je hier jarenlang van kunt genieten. Denk goed na over de aanschaf van je toestellen: wil je vaste telefoons op je bureau, of wil je een basisstation met draadloze DECT telefoon, om mee te nemen in het magazijn? Onze collega’s adviseren je graag!

Hosted VoIP – Plug & Play

Alle hardware van VOIPZeker wordt geleverd met Plug & Play. Dat betekent dat wij alle toestellen en apparatuur vooraf voorzien van de juiste firmware en voor jou instellen. Bij ontvangst hoef je de telefoons alleen te voorzien van stroom en internet en voila, je bent direct bereikbaar.

Auto-provisioning

Onlangs zijn wij officieel door Gigaset uitgeroepen als volwaardige Advanced Business Partner. Eén van onze best erkende diensten in samenwerking met Gigaset is onze geavanceerde auto-provisioning functie.

VOIPZeker ondersteunt honderden toestellen en geeft jou de mogelijkheid via jouw online telefooncentrale om je eigen telefoons te beheren. Met onze auto-provisioning functie worden jouw telefoons iedere nacht, 365 dagen in het jaar, automatisch gecontroleerd op updates. Ziet ons systeem dat jouw telefoons voorzien kunnen worden van nieuwe firmware, dan worden deze automatisch ge-update. Dat betekent dat al jouw telefoons altijd voorzien zijn van de laatste firmware en jij als bedrijf optimaal bereikbaar blijft.

Voor meer informatie over hosted VoIP met behoud van jouw eigen telefoon neem je contact op met onze hulpdesk afdeling. Zij zijn bereikbaar op 088 066 0550.

Ben je ready voor overstappen naar VOIPZeker? Bekijk onze complete all-in pakket en krijg per gebruiker 500 minuten nationaal bellen i.c.m. een eigen online telefooncentrale en maar liefst 25+ functies.

 

Gratis kosten berekenen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen