Cisco toestellen gecertificeerd op VoIP platform

Cisco toestellen gecertificeerd op VoIP platform
Rate this post

Het VoIP telefonieplatform van VOIPZeker is nu ook volledig gecertificeerd met de nieuwste Cisco toestellen. Hierdoor kunnen zakelijke eindgebruikers wereldwijd gebruik maken van de Cisco reeks op het VoIP platform van VOIPZeker. Het VoIP Plaform van VOIPZeker biedt volledige provisioning waardoor alle toestellen “plug and play” kunnen worden afgeleverd.  

VOIPZeker heeft het meest intelligente en gebruiksvriendelijke hosted telefonieplatform dat momenteel in de markt aanwezig is. De certificering van de nieuwste Cisco telefoons biedt zakelijke telefoniegebruikers nu nog meer gebruikersgemak. De high-end VoIP omgeving van VOIPZeker biedt volledige integratie met Cisco, Grandstream, Yealink en Gigaset telefoontoestellen. De certificering van deze merken levert een bijdrage aan de totaaloplossing waarin alles naadloos wordt geïntegreerd in één platform.

De certificering voor Cisco betekent voor eindgebruikers dat zij eenvoudig aangesloten kunnen worden met een Cisco-apparaat op de hosted PBX van het VOIPZeker platform. Daarnaast blijven zij profiteren van alle andere aspecten van VOIPZekers platform zoals op een eenvoudige wijze, met slechts een paar muisklikken; belgroepen aanmaken, voicemail wijzingen, wachtrijen en tijden instellen, een routering aanpassen, doorschakelingen opzetten en nog veel meer. Kortom een complete telefonieomgeving tegen maandelijks lage prijzen.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen