Alles over zakelijk bellen met VoIP telefonie

Een 088 telefoonnummer is een niet regio-gebonden nummer voor zakelijke telefonie. Direct je bestaande 088 nummerblok meeverhuizen.

088 nummers

Zakelijke VoIP telefonie

Alles over bellen met VoIP

Veel mensen vragen zich af wat VoIP precies inhoudt. Hier leggen wij alles uit wat u nodig heeft over bellen met VoIP. Sinds de opkomst van het internet hebben bedrijven gekeken naar de mogelijkheid om het telefoneren via het internet te laten verlopen. De laatste jaren heeft de techniek grote sprongen gemaakt en is bellen via het internet (VoIP) een stuk beter dan traditionele telefonie via een telefooncentrale.
De kwaliteit van IP telefonie ligt hoger dan die van een analoge of ISDN-lijn, simpelweg omdat er tegenwoordig meer dataverkeer mogelijk is via het internet. Samengevat is bellen met VoIP mobieler, goedkoper en uitgebreider dan normale telefonie. Als je vragen hebt kun je gerust contact opnemen met een van onze specialisten, deze legt jou alles uit over bellen met VoIP.
Waarom een 088 nummer kiezen
voipzeker-internet-header

Voordelen van overstappen en persoonlijk advies

Bellen met VoIP is goedkoper omdat er veel bespaard kan worden op de standaard tarieven die worden gerekend voor bellen. Snel komen bedrijven uit op zo’n 40% vermindering in kosten wanneer ze overstappen op VOIPZeker. In combinatie met de lage instapkosten en veel functionaliteiten heb je een snelle ‘return of investment’.

De tal van mogelijkheden spelen ook een rol in de voordelen. Het instellen van een belplan waarmee bellers bij de juiste medewerker aankomen is een waardevolle aanwinst. Deze keuzemenu’s kun je zelf aanmaken zodat het aansluit op jouw eigen onderneming. Doorschakelingen, wachtrijen, fax-to-email, voicemail, gespreksopname, nummerherkenning, noem maar op. Alles zit inbegrepen bij bellen met VoIP.

Ervaar het gemak en kracht van bellen met VoIP

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Zorgeloos bellen

Met onze zakelijke VoIP abonnementen kun je voor een vast bedrag per maand bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Flexibel

Eenvoudig uitbreiden van gebruikers, telefoonnummers en add-on functies. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt eenvoudig je abonnement aanpassen.

Krachting portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Plug & play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

100% tevredenheid

Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Blije klant

Gratis kosten berekenen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen