Het alles-in-één VoIP platform voor zakelijk Nederland​

Het alles-in-één communicatieplatform voor zakelijke VoIP telefonie, mobiel, video en vergaderen. Flexibel bereikbaar voor je klanten.

Zakelijke telefonie VoIP

Nieuw: Nu ook maandelijks opzegbaar bellen mogelijk

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 3
Logo 4
zakelijke telefonie voip
vaste telefonie abonenemtn
desktop bellen voip
VOIPZeker-Video-header-Home-resize-590x340

Nu 1 gebruiker op 3 apparaten - Jij bepaalt

Gebruik zakelijke vaste telefonie, mobiele telefonie en desktopbellen gecombineerd of los van elkaar – jij beslist.

Desktop bellen - Bellen, videobellen en vergaderen

Eén revolutionair zakelijk VoIP telefonie platform voor bellen, videobellen, call beheer en vergaderen op je laptop. Onmisbaar voor thuiswerken en modern zaken doen. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Zo ben je altijd en overal bereikbaar voor je klanten.
Vaste VoIP telefonie
VoIP zakelijk telefoon abonnement

Binnen enkele minuten VoIP telefonie opzetten

Met ons unieke klik en sleep systeem bouw je binnen enkele minuten de meest uitgebreide belplannen en beheer je bestaande belschema’s. Direct een 085 nummer aanvragen en een belplan opstellen binnen 2 minuten.
Zo eenvoudig is het:

Statistieken - Geweldige VoIP telefonie functies en integraties

Real-time statistieken en rapportages zodat jij workflows en prestaties van het personeel kunt verbeteren. Het systeem is ook eenvoudig te koppelen via webhooks en REST API.

Vaste telefonie VOIPZeker
5 VOIPZeker zakelijke VoIP telefonie

Vast op Mobiel - Altijd en overal bereikbaar

Uitbellen en gebeld worden met je vaste nummer op je mobiele telefoon. Optimaal flexwerken “on the go” via een onze revolutionaire app en VaMo simkaart. Tover je mobiel om tot vaste telefonie,  een kantoor in je broekzak. 

Onze zakelijke VoIP telefonie oplossingen

6 VOIPZeker zakelijke VoIP telefonie

Meest eenvoudige vaste VoIP telefonie oplossing met eigen online telefooncentrale. Een all-in pakket vanaf € 14,50 p/m met alle functies en incl. bellen. In 5 minuten online.

Mobiele VoIP telefonie

Alle uitgebreide functies van je online telefooncentrale direct op je simkaart. Ontvang telefoongesprekken van je mobiele én vaste nummer op je mobiel.

voip telefonie zakelijk

Altijd en overal vanaf je desktop en laptop zakelijk bellen, videobellen en vergaderen. Unite Phone is ideaal voor thuiswerken, flexwerken en hybride werken.

telefoonnummers voip telefonie

Bepaal zelf de uitstraling van je bedrijf. Kies voor nummerbehoud of zelf direct regionale- en 085 nummers aanvragen. Je kunt alle bedrijfsnummers zelf online uitkiezen.

VoIP telefonie internet

Vraag een gratis postcodecheck aan en controleer welke internet snelheid beschikbaar is bij jou op locatie. De snelste internet verbinding voor jouw zakelijke VoIP telefonie.

VoIP telefonie

Alles-één-leverancier van vaste telefoons, DECT handsets, routers, modems, headsets, intercoms en nog veel meer. Installatie en telecomcheck op locatie mogelijk.

9,6 - Reviews van onze klanten

Gebruikers delen graag hun ervaringen met onze diensten met jou en plaatsen daarom hun reviews online. Lees hier hoe gebruikers over VOIPZeker denken.

"Wat een opluchting! Eindelijk een organisatie die echt aandacht voor de klant heeft. We zaten eerst bij KPN EEN provider. Kort gezegd, wat een ramp is dat. VOIPZeker is tot nu toe echt helemaal top. Ik was stom verbaast,. Een week later was alles up and running, iets wat KPN in een ander half jaar niet voor elkaar kreeg."

vaste voip telefonie
Rand Tuitman Tuitman Vastgoed

"Netwerkverbinding met een aantal vaste toestellen. Het bleek niet 1-2-3 op te lossen, echter...met de kundigheid op afstand via Bas is alles verholpen. De uitleg die er mee gepaard ging was bijvangst! Top gedaan, ik kan het iedereen aanbevelen. Ook namens mijn collega's van de schooltoestellen."

7 VOIPZeker zakelijke VoIP telefonie
Chris Driessen Kerobei (BS Regenboog)

"Na een lange periode gewerkt te hebben met een slecht functionerend VoIP platform van een andere partij hebben de specialisten van VOIPZeker binnen enkele weken een volledig operationeel systeem opgeleverd dat naar volle tevredenheid functioneert. Het systeem is goed te configureren en werkt snel!"

Vaste telefonie voip
Timo Viendré Plugwise

"Wij waren op zoek naar een toegankelijk belsysteem voor al onze projecten. Vanaf het eerste contactmoment hebben wij een goede klik met VOIPZeker. Vriendelijk personeel, altijd goed bereikbaar en beloftes worden nagekomen. VOIPZeker denkt graag mee in oplossingen en wil het zo goed mogelijk regelen voor ons als klant. De korte lijnen zijn erg prettig, nooit lang wachten en altijd snel een passend antwoord. Top service!"

8 VOIPZeker zakelijke VoIP telefonie
Liam van Ham Twinstone
  Ruim 11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland
  Logo 3
  Logo 4
  voipzeker voip oplossing
  vaste voip telefonie AH
  Logo 3
  Vragen? Wij bellen jou!

  Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.