Vigor 130 Annex A Modem *

 106,60  106,60

Uitverkocht

EAN: 4716779075342 SKU: V130-A Categorieën: , Tags: , , , ,

De Vigor 130 Annex A Modem
Management

DrayTek heeft het managen van haar producten eenvoudig gemaakt door het creëren van een overzichtelijke Web user interface. De web user interface is bereikbaar vanuit het lokale netwerk, maar door de ingebouwde management access control is ook eenvoudig aan te geven hoe de router vanaf het internet gemanaged kan worden. Toegang van het management via internet kan middels FTP, HTTP, HTTPS, Telnet en SSH, waarbij uiteraard kan worden aangeven vanaf welk IP adres dit mogelijk is en welke poort hiervoor dient te worden gebruikt. De implementatie van het TR-069 protocol in de router maakt management via het centraal management systeem VigorACS SI mogelijk.

Firewall / NAT

Voor optimale beveiliging van het netwerk kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde firewall. De firewall kan policy-based toestaan of blokkeren van in- en uitgaand verkeer. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden. De firewall kan op basis van IP adres, poort nummer en protocol worden toegepast. Alle firewall regels kunnen eveneens voor inkomende VPN verbindingen worden toegepast. Doordat de firewall van de router is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) worden alle pakketten gecontroleerd op ‘connection state’. Als een pakket volgens de firewall regels wordt doorgelaten, dan wordt het ook gecontroleerd op actieve connecties. Zijn er geen actieve connecties, dan zal de router de pakketten alsnog blokkeren.

DoS / DDoS defense

De router is in staat het netwerk te beschermen tegen DoS aanvallen vanaf het internet. Met een paar simpele handelingen wordt het netwerk beschermd tegen een groot aantal bekende aanvallen zoals port scans, ping of death en onbekende protocollen.

NAT

Naast de firewall functionaliteiten is het eveneens mogelijk om Port redirection, DMZ host, open ports toe te passen in uw configuratie.

Content Security Management

Middels de CSM (Content Security Management) functionaliteit heeft DrayTek 3 verschillende mechanismen ingebouwd om misbruik van internettoegang tegen te gaan. Via APP enforcement kunnen Instant Messaging / Peer 2 Peer worden geblokkeerd. Via de URL content filtering kunnen bepaalde websites op URL worden afgeschermd en via de web content filtering kan met behulp van een web content filter licentie bepaalde categorieën worden geblokkeerd.

Bridge Mode

De Vigor 130 Annex A Modem ondersteunt zowel PPPoA/PPPoE bridging en MPoA bridging voor ADSL als VLAN bridging voor VDSL2. Door deze bridging functionaliteit kan op de achterliggende breedband router het externe IP worden verkregen. De Vigor 130 Annex A Modem is dan volledig transparant en dient enkel als modem.

Specificaties

* VDSL2 / ADSL2/2+ poort
* Gigabit LAN poort
* Ondersteunt VDSL2 vectoring
* Bridging voor VDSL2 en ADSL2/2+
* Object oriented firewall
* IPv4/IPv6