Vigor 2133ac Gigabit WAN/LAN router

 175,50  175,50

Uitverkocht

EAN: 4712909125215 SKU: V2133ac Categorieën: , Tags: , , , ,

DrayTek Vigor 2133ac Gigabit WAN/LAN breedband router

De Vigor 2133ac is een breedband router met WiFi voor het particuliere en klein zakelijke bedrijven en beschikt over een hoge doorvoersnelheid. De router heeft een Gigabit WAN en vier Gigabit LAN poorten. Op de LAN poorten kunnen tot 4 LAN subnetten worden gecreëerd, optioneel gecombineerd met tag based VLAN. De Vigor 2133ac heeft 2 USB poorten die te gebruiken zijn voor storage, printer of 4G backup. Verder heeft de router uitgebreide DrayTek functionaliteiten, zoals een firewall, VPN server voor 2 simultane VPN verbindingen, Access Point Management, Hotspot Webportal met social login en nog veel meer functionaliteiten.

WiFi (2,4GHz + 5GHz)

DrayTek Vigor 2133ac maakt gebruik van de 802.11ac WiFi standaard (2,4GHz + 5GHz). Met de 11ac standaard zijn draadloos link snelheden mogelijk tot 866Mbps. Met de grotere dekking en hogere snelheden biedt router met WiFi een snelle en efficiënte WiFi oplossing voor gebruikers. De werkelijk behaalde snelheid blijft altijd afhankelijk van de omgevingsfactoren.

Draadloos Gastennetwerk

De Vigor 2133ac modellen maken gebruik van de 802.11ac WiFi standaard en hebben de mogelijkheid om voor gasten een apart draadloos netwerk te creëren.

VPN

De modellen uit deze serie beschikken over een geïntegreerde VPN server. Hierdoor kan een VPN tunnel gemaakt worden naar uw netwerk, zonder dat hiervoor een VPN server in het netwerk vereist is. VPN biedt een beveiligde verbinding over het internet naar uw eigen netwerk. DrayTek ondersteunt L2TP, IPSec, PPTP en SSL.

Multiple LAN (SUBNET)

Het interne netwerk wordt steeds uitgebreider qua functionaliteiten. Naast de standaard computers, laptops, smartphones, printers en servers, zijn ook veelal Pin terminals, IP camera’s en IP telefoons onderdeel geworden van het interne netwerk.

Management

DrayTek heeft het managen van haar producten eenvoudig gemaakt door het creëren van een overzichtelijke Web user interface. De web user interface is bereikbaar vanuit het lokale netwerk, maar door de ingebouwde management access control is ook eenvoudig aan te geven hoe de router vanaf het internet gemanaged kan worden.

LAN

Standaard beschikt de router over een DHCP server die de IP adressen uitdeelt aan de LAN zijde. Indien gebruik wordt gemaakt van een andere DHCP server kan deze uiteraard ook worden uitgeschakeld. Daarnaast kunnen statische routeringen worden aangemaakt voor LAN, WAN en VPN.

Firewall / NAT

Voor optimale beveiliging van het netwerk kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde firewall.
De firewall kan policy-based toestaan of blokkeren van in- en uitgaand verkeer. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden, kan op basis van IP adres, poort nummer en protocol worden toegepast.

DoS / DDoS defense

De router is in staat het netwerk te beschermen tegen DoS aanvallen vanaf het internet.

 

 

Specificaties

* 1 Gigabit WAN poort
*  4 Gigabit LAN poorten
*  2 IPSec VPN / SSL VPN verbindingen
*  Meerdere LAN subnetten – tot 4 subnetten
*  Port/tag based VLAN (802.1Q)
*  Content Security Management
*  DoS / DDoS defense
*  2 multifunctionele USB poorten (USB dongle/storage/printer)
*  AP management voor 2 access points
*  Wireless 802.11ac (ac model)
*  Object oriented firewall
*  IPv4/IPv6