Eenvoudig een nieuw zakelijk Turks telefoonnummer aanvragen

Eenvoudig een nieuw zakelijk Turks telefoonnummer aanvragen
Rate this post

VOIPZeker heeft weer een nieuwe interconnectie met Turkije, waardoor je binnen 5 minuten een nieuw Turks telefoonnummer aanvraagt. Start vandaag met bellen en gebeld worden met een zakelijk Turks telefoonnummer vanaf elke locatie en gewenst apparaat Рdesktop, vaste telefoon en mobiel.

Met een zakelijk telefoonnummer uit Turkije i.c.m. met onze VoIP technologie krijg jij de mogelijkheid om altijd en overal ter wereld zaken te doen en bereikbaar te blijven. Door onze gebruiksvriendelijke Unite Phone app op je telefoon of Unite Phone desktop op jouw laptop te gebruiken, kun je bellen en gebeld worden op jouw zakelijke Turkse telefoonnummer. Of je nu in het buitenland bent gevestigd, vaak reist of op afstand werkt, je kunt altijd genieten van jouw virtuele aanwezigheid in Turkije.

Turkst elefoonnummer

 

Interconnectie met Turkije

Als telecomprovider heeft VOIPZeker veel verbindingen met het buitenland om telefoongesprekken op een goede manier te af te leveren. Door een nieuwe interconnectie aan te gaan met Turkije vormen beiden landen en aangesloten partijen een wezenlijk onderdeel van het gehele netwerk. Op deze manier kunnen wij een stabiele voorziening leveren als onderdeel van onze diensten en het netwerk. Zo kun je nu direct een nieuw zakelijk Turks telefoonnummer aanvragen en dezelfde werkdag nog bellen via VOIPZeker.

‚ÄúProfiteer van meer dan 75+ krachtige zakelijke telefoonsysteemfuncties‚ÄĚ

Voordelen Turks telefoonnummer

Wanneer je een Turks telefoonnummer door VOIPZeker krijgt toegewezen, krijg je veel meer dan alleen een telefoonnummer. Jij profiteert van krachtige belhulpmiddelen waarmee u en uw verkoop- en ondersteuningsteams de prestaties kunnen verbeteren, taken kunnen automatiseren en beter kunnen communiceren met jouw klanten en prospects. Bedrijven die hun belervaring verbeteren, genereren meer omzet en verbeteren de klantloyaliteit.

Door de aanvraag van een lokaal Turks nummer kan dit jouw bedrijf een concurrentievoordeel opleveren. Mensen zijn eerder geneigd om oproepen van lokale nummers te beantwoorden. Evenzo verbetert het de ROI’s van advertentiecampagnes. Wanneer jij een lokaal nummer hebt, kan jouw bedrijf ook in lokale telefoongidsen worden vermeld en ontstaat er een direct communicatiekanaal tussen jouw merk en potenti√ęle klanten.

Vereisten Turks telefoonnummer aanvragen

Een nieuw zakelijk Turks nummer aanvragen is zo geregeld, echter heb je wél een aantal documenten nodig. Zonder deze gegevens kan een aanvraag niet behandel worden. Als bedrijf moet je kunnen aantonen dat je gevestigd bent in Turkije en hier zaken doet.

Vereisten Turks telefoonnummer aanvragen

  • Kopie ID
  • Kopie Uittreksel Kamer van Koophandel in Turkije (Ticaret OdasńĪ)
  • Een bewijs van jouw vestigingsadres zoals een kopie huur of koopcontract op naam van het bedrijf.

Telefoonnummers beschikbaar in Turkije (regio)

  • Istanboel: 212
  • Nationaal 085

Voor meer vragen over de mogelijkheden van een Turks nummer aanvragen neem je contact met ons op via 088 066 0550.

Turks nummer aanvragen

Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen